Schoolgala Citadel College in Theaterkerk Bemmel 2019

 In portfolio

Schoolgala Citadel college 

Donderdag 30 mei 2019 mochten wij het jaarlijkse schoolgala van het Citadel College uit Lent verzorgen. Het grote feest werd gevierd in de Theaterkerk in Bemmel. Het is voor ons bekend terrein omdat dit een schoolgala is waar wij jaarlijks gevraagd voor worden! Het was weer gezellig en er werd goed gedanst.. Alle eindexamenleerlingen maakten er een goed feestje van!

School/studentenfeest met dj/drive-in show organiseren

Willen jullie een super vet examenfeest organiseren? Of een schoolfeest waarbij iedereen met de voetjes van de vloer moet gaan? Huur dan bij Psound een Allround Dj of een drive-in show van Psound. Met onze Dj’s garanderen wij u 100% dansgarantie! In overleg mogen nummers van te voren aangevraagd worden die wij echt moeten draaien.Tijdens het feest mogen jullie ook onze verzoekkaartjes invullen en je verzoeknummer invullen! Wij willen graag van uw school/studentenfeest een knalfeest maken! 

school Eindexamenstunt organiseren 

Zit jij nu in je eindexamenperiode? En wil je nog een stunt uithalen met je vrienden? Of misschien wel tijdens het feest? Wij beschikken over vele opties om jouw stunt onvergetelijk te maken! Sneeuwkanon, rookmachine, lasers, blacklight lamp.. Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw stunt te gek te maken die niemand meer zal vergeten! 

Kijk voor meer informatie op https://www.psound.nl/thema-shows/school-studentenfeest/ 

 

 

https://vimeo.com/339497171

Recent Posts
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc