Bruiloft in Bergen op Zoom.

Bruiloft DJ in Bergen op Zoom

Je bruiloft is een dag die je nooit meer wil vergeten. Maar dan moet de dag natuurlijk wel eindigen met een spetterend feest! De bruiloft DJ’s van Psound zijn heel ervaren en weten precies hoe ze van jouw feest een succes moeten maken. Het is natuurlijk jullie feest, en daarom worden jullie wensen nooit uit het oog verloren. In een gesprek kun je al je voorkeuren aangeven, maar ook tijdens het feest zal de DJ dit feilloos aanvoelen. Natuurlijk wil je ook dat je gasten het naar hun zin hebben. De bruiloft DJ’s van Psound spelen in op de wensen van je gasten, waardoor ze iedereen op de dansvloer krijgen. En daardoor kun jij zorgeloos genieten van een fijne sfeer!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Basis DJ show gedurende 5 uur
596,33 (excl. BTW) 650,00 (incl. BTW)
Silver DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Gold DJ show gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Apres ski DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
White DJ show gedurende 5 uur
871,56 (excl. BTW) 950,00 (incl. BTW)

Benieuwd naar onze All-in prijzen?

De ideale trouwlocatie kiezen met onze Bruiloft DJ in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een leuke stad in Noord-Brabant. Je kunt hier behoorlijk wat leuke locaties vinden om te trouwen, maar wij hebben één favoriet. Daar vertellen we je hieronder alles over.

Een enthousiaste DJ voor jullie trouwfeest in Bergen op Zoom

Op jullie grote dag, moet alles perfect zijn. Als jullie je dag af willen sluiten met een feest, wil je dat dat een knalfeest is, zodat jullie dit nooit vergeten. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij van Psound onvergetelijke huwelijksfeesten. Een optimaal plezier en een volle dansvloer is bij ons een garantie!

Elk bruidspaar heeft andere wensen. Om ervoor te zorgen dat de avond echt van jullie is, gaan we daarom eerst persoonlijk in gesprek met jullie. Jullie krijgen zo de kans om aan te geven hoe jullie de avond voor je zien. Samen bespreken we alle opties en maken we een playlist die speciaal op jullie muzieksmaak is afgestemd. Op locatie zorgen we altijd voor verzoek kaartjes, waarmee gasten ook tijdens het feest hun favoriete muziek aan kunnen vragen.

Om de avond helemaal af te maken, kunnen wij ook de verlichting verzorgen. Zo is niet alleen de muziek optimaal, maar ook het licht en daarmee de sfeer. Wij hebben een aantal extra attributen die je bij ons kunt huren. Zo hebben wij een verlichte dansvloer en een photobooth om de leukste herinneringen mee vast te leggen. Wil je graag weten wat wij kunnen betekenen voor jullie feest? Neem dan eens contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Brasserie de Berk

Brasserie de Berk is een geweldig leuke locatie om te trouwen. Naast een paar mooie zalen, is er ook de mogelijkheid om buiten te trouwen. Er kan een mooie tent worden opgezet en jullie kunnen op een mooie dag heerlijk genieten van jullie speciale dag. 

Samen met het personeel van de Berk kunnen jullie je perfecte dag samenstellen. Begin met het maken van de foto’s, vervolgens kun je door naar de ceremonie en daarna de receptie, het diner en het feest. Jullie kunnen hier samen een heerlijke dag hebben. De Berk heeft nog twee zusterlocaties, dus als jullie graag wat afwisseling willen, kunnen jullie ook nog verhuizen naar een andere locatie. Om jullie dag echt helemaal af te maken kun je genieten van een heerlijke avond met eindigend met een knalfeest.

Hoe pakken wij het aan?

Wij zorgen al meer dan 12 jaar voor onvergetelijke huwelijken. Dat doen we door ervoor te zorgen dat de feesten die wij verzorgen, echt bij jullie passen. Voor het plannen van een dergelijk feest gaan we dan ook met jullie in gesprek, zodat wij een plan kunnen maken dat perfect bij jullie past. Wij kunnen jullie feest helemaal op maat ontwerpen, zo hebben wij bijvoorbeeld een verlichte dansvloer en een photobooth voor het vastleggen van de mooiste herinneringen.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Bekijk meer impressies

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc