Bruiloft in Bergen op Zoom.

Bruiloft DJ in Bergen op Zoom

Je bruiloft is een dag die je nooit meer wil vergeten en daar hoort een knalfeest bij! De DJ’s van PSound zijn ervaren en weten precies hoe ze jouw bruiloft tot een succes kunnen maken. Samen met onze DJ spreek je jullie wensen voor de muziek en tijdens het feest voelt de DJ feilloos aan waar jullie gasten behoefte aan hebben. Met een DJ van PSound krijg je iedereen op je bruiloft in Bergen op Zoom aan het dansen!

Een enthousiaste DJ voor jullie bruiloft in Bergen op Zoom

Op jullie grote dag, moet alles perfect zijn. Als jullie je dag af willen sluiten met een feest, wil je dat dat een knalfeest is, zodat jullie dit nooit vergeten. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij van Psound onvergetelijke huwelijksfeesten. Een optimaal plezier en een volle dansvloer is bij ons een garantie!

Elk bruidspaar heeft andere wensen. Om ervoor te zorgen dat de avond echt van jullie is, gaan we daarom eerst persoonlijk in gesprek met jullie. Jullie krijgen zo de kans om aan te geven hoe jullie de avond voor je zien. Samen bespreken we alle opties en maken we een playlist die speciaal op jullie muzieksmaak is afgestemd. Op locatie zorgen we altijd voor verzoek kaartjes, waarmee gasten ook tijdens het feest hun favoriete muziek aan kunnen vragen.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Kies de mooiste trouwlocatie met onze DJ in Bergen op Zoom

Bergen op Zoom is een leuke stad in Noord-Brabant. Je kunt hier behoorlijk wat leuke locaties vinden om te trouwen, maar wij hebben één favoriet. Daar vertellen we je hieronder alles over. Natuurlijk kunnen we je ook informeren over andere, prachtige trouwlocaties in Bergen op Zoom. Wil je weten of wij kunnen komen spelen op een locatie? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen jullie namelijk graag.

Brasserie de Berk

Brasserie de Berk is een geweldig leuke locatie om te trouwen. Naast een paar mooie zalen, is er ook de mogelijkheid om buiten te trouwen. Er kan een mooie tent worden opgezet en jullie kunnen op een mooie dag heerlijk genieten van jullie speciale dag. 

Samen met het personeel van de Berk kunnen jullie je perfecte dag samenstellen. Begin met het maken van de foto’s, vervolgens kun je door naar de ceremonie en daarna de receptie, het diner en het feest. Jullie kunnen hier samen een heerlijke dag hebben. De Berk heeft nog twee zusterlocaties, dus als jullie graag wat afwisseling willen, kunnen jullie ook nog verhuizen naar een andere locatie. Om jullie dag echt helemaal af te maken kun je genieten van een heerlijke avond met eindigend met een knalfeest.

Wij zijn graag jullie DJ voor het trouwfeest in Bergen op Zoom

Wil je een feest dat helemaal bij jullie wensen past? Laat je feest dan verzorgen door PSound. Met 12 jaar ervaring hebben we alles in huis om een onvergetelijke dag of avond te verzorgen. We gaan graag met jullie in gesprek om een feest op maat te ontwerpen. Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc