Showing all 5 results

Een groot tv scherm huren voor uw evenement

Hebt u binnenkort een presentatie of een ander evenement waarbij u een of meerdere grote schermen nodig hebt? Bij PSound kunt u een groot tv scherm huren voor bijvoorbeeld ieder evenement. Wij hebben schermen in verschillende formaten, die perfect zijn voor verschillende evenementen en presentaties. Zo kunnen wij u altijd van de juiste materialen voorzien. Bij ons is het mogelijk om een LED TV te huren, een LCD scherm te huren, een groot TV scherm te huren of een klein scherm te huren. Dat doet u eenvoudig online. Meer weten over een tv scherm huren? Lees verder of neem gerust contact met ons op.

Een LCD-scherm of LED-tv huren voor een presentatie

Wanneer u een LCD scherm wilt huren of een LED tv gaat huren voor een presentatie, wilt u natuurlijk dat deze schermen van goede kwaliteit zijn. Met het beeld wilt u mensen bereiken en dat gaat natuurlijk alleen als het beeld ook goed te zien is. Een goede kwaliteit is dan erg belangrijk. Daarbij moet het scherm ook groot genoeg zijn. Bij ons kunt u daarom een groot tv scherm huren van 46 of 70 inch.
Wilt u goed beeld hebben voor een grotere groep mensen, dan kunt u er ook voor kiezen om twee schermen bij ons te huren. Al onze schermen staan op een stevig statief, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het ophangen of wegzetten van de schermen. Zo kunt u een flinke groep entertainen, of u nu een groot tv scherm wilt huren of meerdere kleinere schermen.

Een goed, groot tv scherm huren voor een evenement

Bij een presentatie of ander evenement wilt u goed overkomen. Een goede kwaliteit is dan erg belangrijk. Besluit u een (groot) tv scherm te huren voor uw evenement bij Psound, dan weet u zeker dat dat het geval is. Naast tv schermen om te huren, hebben wij ook verschillende geluidsinstallaties. Met een goede geluidsinstallatie weet u namelijk ook zeker dat uw gehele publiek u goed kan horen.

Hebt u echt een groot evenement? Dan kunnen wij van Psound ook het gehele beeld en geluid voor u verzorgen. Wij zorgen er dan voor dat er voldoende schermen zijn en regelen een geluidsman die ervoor zorgt dat u overal goed te verstaan bent. Zo hoeft u zich zelf nergens meer zorgen over te maken en hoeft u geen aparte installaties zoals een tv scherm te huren voor uw evenement – wij nemen het graag voor u uit handen.

Bij Psound een tv scherm huren

Of u nu op zoek bent naar een goed tv scherm om te huren voor een presentatie of een ander evenement, u kunt ervoor bij Psound terecht. Ook wanneer u niet precies weet wat u nodig hebt, kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met het samenstellen van de juiste opstelling voor uw evenement of presentatie. Hebt u nog vragen, of bent u op zoek naar advies over een tv scherm huren? Neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen u graag.