Showing all 10 results

Een drive-in show inhuren

Wanneer u besluit een drive-in show te huren, helpen wij u graag bij het ontwerpen van een drive-in show die perfect bij uw feest past. Wat voor soort feest u ook geeft, wij zorgen ervoor dat het een spetterend feest is. Wij nemen dan ook alles mee wat er nodig is. Zo zorgen we voor licht, geluid en apparatuur, maar natuurlijk ook voor een DJ die precies weet hoe hij er een echt feestje van kan maken. Van tevoren kunt u met onze DJ bespreken welke muziek gedraaid moet worden, zodat wij de perfecte sfeer weten neer te zetten.

Een drive-in show voor verschillende feesten

Bij ons kunt u een drive-in show huren voor verschillende feesten. Wat voor feest u namelijk ook viert, wij kunnen er een knalfeest van maken. Zo helpen we u bijvoorbeeld uit de voeten met uw huwelijksfeest, bedrijfsfeest of verjaardag. Daarbij hebben we verschillende drive-in thema shows die u kunt huren. Zo hebben we een show in het thema van een oktoberfest, een vintage thema en een luxe witte show om te huren. Er zit dus ook altijd een thema tussen dat perfect bij u en uw feest past!

Bij Psound een drive-in show huren

Wilt u een drive-in show huren, dan klopt u dus aan bij Psound. Wij zorgen ervoor dat uw hele feest volledig naar uw zin is. Zo stellen we de perfecte playlist voor u samen, zorgen we voor kaartjes voor muziek aanvragen, plaatsen we de juiste verlichting en richten we de ruimte prachtig in. Hebt u nog vragen, of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen u graag.