Showing all 33 results

 

Podium huren

Professionele podiums zijn handig en een extra toevoeging op uw feest of evenement, zodat de spreker of het entertainment duidelijk zichtbaar wordt op uw beurs, presentatie, bruiloft of bedrijfsfeest. Zo kunt u bij Psound een podium huren in verschillende afmetingen en hoogtes. U kunt zelf de hoogte bepalen van de podiumpoten. Deze zijn verkrijgbaar in 40, 60, 80 of 100 centimeter hoog. De podiumdelen zijn 2 m x 1 m (200 cm x 100 cm) met ieder het gewicht van ongeveer 40 kg. Bij de podiumdelen hoger dan 40 cm adviseren wij een trap toe te voegen.

Wanneer u een podium huurt is het verstandig er ook een podiumrok bij te huren, dit is een zwart doek wat er voor zorgt dat de gasten niet onder het podium doorkijken. De hoogte van onze podiumrokken zijn 40, 60, 80 of 100 centimeter. De podiumrokken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Voor de nette evenementen is het mogelijk om het podium aan de bovenkant mooi af te werken met antraciet podiumtegels, deze matchen perfect met zwarte podiumafrok en zorgen voor een verzorgd plaatje voor elke presentatie of evenement.

Het transport en montage/demontage wordt altijd door PSound verzorgd omdat de podiumdelen groot zijn. Let op! Dit is (nog) niet bij de prijs inbegrepen.

Backdrop huren

U heeft op locatie een plaats in gedachte waar het podium moet komen te staan, echter is de muur erachter vaak niet de perfecte match met het podium, doordat de kleur van de muur anders is dan de uitstraling die u voor ogen heeft. Daar is een oplossing voor, namelijk het plaatsen van een groot doek/gordijn achter het podium, dit grote doek wordt een backdrop of theaterdoek genoemd. De backdrops worden opgehangen aan een lichtbrug (truss-balk op 2 statieven) en kunnen zo hoog of breed gemaakt worden als u wilt. De backdrops zijn verkrijgbaar in de maten LXH: 4 m x 3 m, 6 m x 4 m of 4 m x 6 m. Aan de truss-balk waar het doek aan hangt, kunnen tevens lampen aan gehangen worden, waarmee u een echte podiumuitstraling creëert.

Baseplates huren

Truss huren

Een truss huren is naast dat een professioneel uiterlijk biedt ook erg praktisch. Heeft u een feest, evenement of beurs en wilt u een constructie bouwen voor bijvoorbeeld beeld en lichtmateriaal? Dan heeft u een truss nodig! U kunt zelfs een eigen constructie bouwen om zo een creatieve invulling geven aan uw gelegenheid. De verschillende truss-systemen worden aangeboden in verschillende formaten. De volgende lengtes truss zijn beschikbaar bij PSound: 29, 50, 100, 200 centimeter. Er zijn niet alleen rechte lange truss beschikbaar maar ook truss hoeken denk hierbij aan een carréhoek, 90 graden hoek, T-stuk en kruis met down hoeken. Zo kunnen gehele kooiconstructies en vreemde vormen worden gemaakt.

Beursstand huren