Een beursstand huren

Op een beurs wilt u opvallen. Gaat u dus naar een beurs, dan hebt u een goede beursstand nodig. De beursstand moet bij uw bedrijf passen en moet een echte blikvanger zijn. Psound is een professionele beursstand verhuur en kan u dan ook zeker helpen met een beursstand huren die goed bij uw bedrijf past.

Beursmateriaal huren om mee op te vallen

Op de beurs wilt u opvallen. Uw beursmateriaal en beursstand moet bij uw bedrijf passen en moet direct ook de blik van passerend publiek trekken. Bij ons kunt u verschillend beursmateriaal huren. Zo kunt u bij ons podia en stands in verschillende formaten huren. Handig als basis, de rest kunt u vervolgens natuurlijk helemaal zelf invullen. Wanneer u een beursstand huren, wilt u dat natuurlijk voor een niet al te hoge prijs doen. U kunt bij ons daarom een beursstand huren voor scherpe prijzen. Wij vertellen u daarbij alles over het opbouwen van de stand en helpen u met gepast advies.

Een beurswand huren met uw eigen logo

Hebt u nog niet veel materiaal van uw bedrijf en wilt u ook graag bijvoorbeeld een beurswand huren met uw eigen logo? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Wij laten doeken drukken die u aan of bij de beursstand op kunt hangen. Dat kan door middel van een grote banner, maar ook bijvoorbeeld een kleine banner die rondom de beursstand komt te staan. Ook wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een beeldscherm of een geluidsinstallatie kunt u terecht bij Psound.

Een beursstand huren bij Psound

Wanneer u graag een beursstand wilt huren, doet u dat natuurlijk bij Psound. Wij kunnen u helpen met het inrichten en opstellen van uw beursstand, waardoor u echt opvalt op de beurs. Zo kunt u een hoop nieuwe klanten en contacten trekken. Hebt u nog vragen, of bent u op zoek naar meer informatie of advies? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Showing all 7 results

Beursstand huren

Wanneer je als bedrijf deelneemt aan een beurs, moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn om de beste uitstraling te hebben naar potentiele klanten.

Het laten ontwerpen van een beursstand bij een standbouwer is vaak een prijzige aanbesteding. Door het huren van een truss-beursstand bent u stukken goedkoper uit en is daarnaast multifunctioneel.

Het huren van een truss beursstand heeft namelijk de meerdere voordelen:

  • De trussconstructie is altijd maatwerk, wij luisteren graag naar uw wensen. Met aluminium trussen kunnen we per 30 cm nauwkeurig bouwen.
  • We kunnen eenvoudig de hoogte in door het huren van een beursstand, truss is een stevig materiaal en op beurzen is vaak een flinke hoogte beschikbaar om torenhoog boven iedereen uit te steken.
  • Aan de trussconstructie kunt u banners hangen, die aan de binnenzijde zichtbaar zijn. Bij een hoekstand kunnen de banners tevens dubbelzijdig gehangen worden voor meer exposure.
  • Aan de truss kunnen de lampen worden bevestigd om de stand en de banners mooi uit te lichten.

Beursstand huren prijzen

Hierboven vindt u enkele voorbeelden van verschillende beursstands die wij voor u kunnen bouwen. Ook worden bij de beursstands prijzen vermeldt. Let hier bij op dat dit de dagprijzen zijn voor het materiaal wat nodig is om het ontwerp van de beursstand te maken. Wanneer u een beursstand voor meerdere dagen wilt huren, betaald u staffels, dit wilt zeggen dat hoe meer dagen u huurt, hoe goedkoper het in verhouding wordt.
Naast de vermelde prijzen bij de beursstand moet u rekening houden met transportkosten en personeelskosten voor het opbouwen van de beursstand. Gezien de wensen van elke klant anders zijn, is dit maatwerk en op aanvraag.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en prijzen.