Beursstand

Beursstand huren

Wanneer je als bedrijf deelneemt aan een beurs, moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn om de beste uitstraling te hebben naar potentiele klanten.

Het laten ontwerpen van een beursstand bij een standbouwer is vaak een prijzige aanbesteding. Door het huren van een truss-beursstand bent u stukken goedkoper uit en is daarnaast multifunctioneel.

Het huren van een truss beursstand heeft namelijk de meerdere voordelen:

  • De trussconstructie is altijd maatwerk, wij luisteren graag naar uw wensen. Met aluminium trussen kunnen we per 30 cm nauwkeurig bouwen.
  • We kunnen eenvoudig de hoogte in door het huren van een beursstand, truss is een stevig materiaal en op beurzen is vaak een flinke hoogte beschikbaar om torenhoog boven iedereen uit te steken.
  • Aan de trussconstructie kunt u banners hangen, die aan de binnenzijde zichtbaar zijn. Bij een hoekstand kunnen de banners tevens dubbelzijdig gehangen worden voor meer exposure.
  • Aan de truss kunnen de lampen worden bevestigd om de stand en de banners mooi uit te lichten.

Beursstand huren prijzen

Hierboven vindt u enkele voorbeelden van verschillende beursstands die wij voor u kunnen bouwen. Ook worden bij de beursstands prijzen vermeldt. Let hier bij op dat dit de dagprijzen zijn voor het materiaal wat nodig is om het ontwerp van de beursstand te maken. Wanneer u een beursstand voor meerdere dagen wilt huren, betaald u staffels, dit wilt zeggen dat hoe meer dagen u huurt, hoe goedkoper het in verhouding wordt.
Naast de vermelde prijzen bij de beursstand moet u rekening houden met transportkosten en personeelskosten voor het opbouwen van de beursstand. Gezien de wensen van elke klant anders zijn, is dit maatwerk en op aanvraag.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en prijzen.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc