Bruiloft DJ Tilburg.

Bruiloft DJ in Tilburg

Ga jij binnenkort trouwen in Tilburg en ben je nog op zoek naar een goede bruiloft DJ? Een die jouw wensen waarmaakt en zorgt voor de avond van je leven? Jullie favoriete nummers moeten natuurlijk voorbij komen en je wil graag dat iedereen met de voetjes van de vloer gaat. Dat kun je zonder twijfel overlaten aan de bruiloft DJ’s van Psound. We zijn er niet alleen voor de juiste muziek en een goede sfeer, we brengen ook onze eigen professionele apparatuur voor en zorgen altijd voor reserve apparatuur zodat je nooit bang hoeft te zijn om zonder muziek te zitten op jouw huwelijksfeest. Succes gegarandeerd met de drive-in shows van Psound!

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

De ideale trouwlocatie in Tilburg kiezen met onze bruiloft DJ’s

Tilburg is een gezellige stad die soms nog wat meer aan doet dan een dorp dan een werkelijke stad. De stad wordt vaak gezien als een studentenstad aangezien er verschillende hogescholen en een universiteit te vinden is. De stad heeft echter veel meer prachtigs te bieden. In Tilburg zijn een aantal locaties te vinden waar wij en onze bruiloft DJ’s enorm goede ervaringen mee hebben.

VAN DER VALK HOTEL GILZE-TILBURG

Het Van Der Valk Hotel heeft een paar prachtige zalen waar je kunt genieten van een geweldig feest aansluitend op jullie bruiloft. Het feest kun je precies zo samenstellen zoals je wilt en wij van psound komen graag jullie favoriete muziek verzorgen. Na het feest kunnen jullie een fijne kamer boeken en genieten van een heerlijke huwelijksnacht. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoe jullie laat op de avond nog thuis moeten komen!

AUBERGE DU BONHEUR

Dit prachtige hotel aan de rand van Tilburg is alles wat je zoekt voor de locatie van een bruiloft. Bij Auberge du Bonheur kun je de hele dag laten verzorgen. Van het trouwen in de prachtige tuinen of op de prachtige binnenplaats tot het feesten in één van de geweldige zalen. Dit vooroorlogse landhuis is tegenwoordig ook een hotel en dus kunnen jullie ook je huwelijksnacht hier doorbrengen. Dat is toch het recept voor een perfecte trouwdag!

KLASSE THEATER

Het Klasse Theater is een unieke trouwlocatie. Dit is namelijk een voormalige kapel van het St. Elisabeth Ziekenhuis. De kapel is omgebouwd naar theaterzaal, maar heeft haar karakteristieke, authentieke kenmerken niet verloren. De zaal kan geheel naar wens worden aangekleed en belicht. In het theatercafé is er ook nog plek voor een receptie, borrel, diner of een feest.

Jullie trouwfeest in Tilburg op maat gemaakt

Wij zorgen ervoor dat jullie de avond van je leven hebben op jullie trouwfeest in Tilburg . Van te voren gaan we met jullie in gesprek en bespreken we welke muziek jullie graag zouden horen. Daarbij kunnen wij ook de verlichting, een dansvloer en een photobooth verzorgen, waardoor jullie feest niets te kort komt.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc