Bruiloft DJ

EEN HUWELIJKSFEEST OM NOOIT TE VERGETEN!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! De meest bijzondere dag van jullie leven moet in één keer helemaal perfect zijn en afgesloten worden met een knalfeest. Jullie kunnen dan een bruiloft DJ huren van Psound. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij onvergetelijke huwelijksfeesten waarbij wij een volle dansvloer garanderen. Elk bruidspaar heeft andere wensen; daarom bestaat onze voorbereiding om een bruiloft DJ te huren uit een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers, welke jullie alles kunnen vertellen over Psound en de vele mogelijkheden om een bruiloft DJ te huren. Aan de hand van jullie wensen matchen wij de beste DJ uit ons DJ-team. Daarnaast stemmen we met onze uitgebreide wensenlijst het feest volledig af op wat jullie willen en garanderen we dat jullie de avond beleven die jullie voor ogen hebben. Tevens bieden we de mogelijkheid jullie gasten middels verzoekkaartjes plaatjes aan te laten vragen; dat is de service van een bruiloft DJ huren via Psound!

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

De DJ voor jullie huwelijksfeest

De bruiloft dj’s van Psound zijn allemaal ervaren én allround. We weten hoe we een huwelijksfeest tot een succes moeten maken. Het feest staat in het teken van het jullie en dat verliezen wij nooit uit het oog. Onze dj’s voelen de wensen van jullie en van jullie gasten feilloos aan en spelen daar goed op in. Van goede oude hits tot de muziek van dit moment, we weten precies wanneer we welk liedje moeten draaien. Het regelen van een bruiloft is al stressvol genoeg. Door een bruiloft DJ te huren, zorgen wij ervoor dat jullie je over het feest geen zorgen hoeven te maken en dat alles er perfect uitziet!

Maak jullie feest compleet met een DJ voor jullie bruiloft

Jullie bruiloft moet perfect zijn; wij begrijpen dat als geen ander. Een bruiloft DJ inhuren voor jullie huwelijksfeest is niet iets dat jullie zomaar even doen, daar mag veel aandacht aan besteed worden. Het moet immers een geweldig feest worden! Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk en dat is waarom we jullie graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek wanneer jullie een bruiloft DJ willen huren. We bespreken samen jullie wensen en de mogelijkheden; wij hebben een uitgebreide vragenlijst opgesteld om jullie voorkeuren zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit geeft ons de mogelijkheid om een fantastisch en persoonlijk feest te organiseren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot meer dan alleen een bedrijf waar u een bruiloft DJ kunt huren; wij geven advies en tips om jullie bruiloft nog spectaculairder en mooier te maken. Een exclusieve show, dat is wat jullie van ons mogen verwachten. Een feest waar muziekstijlen voor jong en oud worden gedraaid. Een feest waar interactie is met de gasten en een feest waar een goede sfeer hangt. Kortom: een feest waar jullie nog lang over na zullen praten. Psound is gevestigd in Etten-Leur en is daardoor vaak terug te vinden op een huwelijksfeest in Breda, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom en uiteraard in Etten-Leur.
Wilt u een bruiloft DJ inhuren in een andere omgeving van Etten-Leur? Neemt u dan zeker contact met ons op!

Aanvullende opties

LOVE letters
Vuurwerk fonteinen
Vespa Photobooth
Betoverende Bellenblaasmachine
Geluidsversterking Ceremonie
Live Entertainment
Party Fotograaf
Knallende Opening
Licht Stellage
Originele Openingsmix
Video Doorspringscherm
Proffesionele Lasershow
LOVE letters Vuurwerk fonteinen Vespa Photobooth Betoverende Bellenblaasmachine Geluidsversterking Ceremonie Live Entertainment Party Fotograaf Knallende Opening Licht Stellage Originele Openingsmix Video Doorspringscherm Proffesionele Lasershow
 • 100% Dansgarantie
 • Altijd een back-up DJ
 • Gratis verzoekkaartjes
 • Persoonlijk contact

Vraag direct een offerte aan

Een drive-in show voor jullie bruiloft

Een drive-in show van Psound is op zichzelf al een hele unieke ervaring, maar deze kunnen jullie nog verder uitbreiden. Twijfelen jullie tussen live muziek en een bruiloft DJ huren? Geef jullie bruiloftsfeest dan een extra dimensie en kies voor de optie bruiloft DJ en Saxofonist huren. De saxofonist speelt live mee op jullie favoriete muziek. Daarnaast zijn er nog vele extra opties mogelijk om jullie huwelijksfeest nog feestelijker te maken:

 • Een videogastenboek waar jullie gasten de gehele avond lieve & gekke boodschappen in kunnen spreken.
 • Een bellenblaasmachine voor een romantische sfeer.
 • Confettishooters met rode drukknop huren om het feest knallend te beginnen.
 • Een verlichte dansvloer huren
 • De vonken vliegen er letterlijk af met sparkulars
 • Voel je in de wolken met onze lage grond rook.
 • Extra sfeer met lichtgevende armbandjes of foamsticks.
 • Grondspots om de ruimte mee te kleuren in jullie sfeer.

Genomineerd Bruiloft DJ’s

Jullie wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Wat kost een bruiloft DJ? 

Wanneer jullie op zoek gaan naar een bruiloft dj, houden jullie natuurlijk ook altijd rekening met de kosten daarvan. Een huwelijksfeest kost al genoeg maar jullie weten wel dat een goede dj jullie bruiloft compleet maakt! Gelukkig zijn jullie bij Psound nooit duur uit. Gemiddeld kost een bruiloft dj ongeveer 200 euro per uur, maar dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende zaken. Onze bruiloft dj neemt ook altijd licht en geluid mee, maar wanneer jullie een locatie hebben waar dit allemaal al aanwezig is, kunnen jullie dat wellicht achterwege laten en vallen de kosten lager uit. Wanneer jullie bij ons een offerte aanvragen voor een bruiloft dj show, zijn de prijzen altijd inclusief licht- en geluidsinstallatie.

Zelf de muziek op jullie bruiloft regelen

Hebben jullie een duidelijk idee over de muziek die jullie graag op de bruiloft willen hebben? Dan denken jullie misschien dat het beter is wanneer jullie gewoon zelf een afspeellijst maken. Gewoon alle muziek erin zetten die jullie graag zouden willen horen, aansluiten op de boxen en klaar! Toch? Het klinkt makkelijk, maar daar zitten heel veel nadelen aan. Er zullen bijvoorbeeld altijd mensen zijn die een verzoeknummertje willen horen. Daarnaast kan het heel lastig zijn om voor 5 uur lang een afspeellijst te maken. Ook moet de muziek passen bij de sfeer van de avond. Vaak begint deze wat rustiger en barst wat later het feest los; de muziek moet daarop afgestemd worden. Als jullie zelf de muziek regelen, zullen jullie merken dat jullie daar toch de hele avond mee bezig gaan zijn, terwijl jullie natuurlijk gewoon van de avond willen genieten. Zelf de muziek regelen is dus misschien toch niet zo’n goed idee, jullie kunnen jullie huwelijksfeest tenslotte niet overdoen.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

 • Laurens heeft als DJ er voor gezorgd dat onze prachtige trouwdag met een fantastisch feest is geëindigd. Alles was super geregeld en er werd flexibel ingegaan op onze wensen. Dankzij Laurens en Rick hebben we een onvergetelijke avond gehad!!! Dankjulliewel!         

  Yannick en Stefanie Suter
 • We hebben echt een top kerst gehad dankzij Psound. Een avond om nooit meer te vergeten. Zeker een aanrader.  

      
  Marc
Wat zijn de voordelen van een bruiloft DJ?

Eén van de grootste voordelen van het inhuren van een bruiloft DJ, is dat jullie zelf totaal niet meer bezig hoeven te zijn met de muziek. Natuurlijk kunnen jullie met onze bruiloft DJ jullie wensen bespreken. Is er een genre dat jullie helemaal niet wensen te horen? Zijn er nummers die zeker weten de revue moeten passeren en willen jullie de mogelijkheid geven om verzoeknummers aan te laten vragen door uw gasten? Met een bruiloft DJ is alles mogelijk en hebben jullie  alle zeggenschap over de muziekkeuze, zonder dat jullie er de hele avond mee bezig hoeven te houden. Ideaal dus!

Hoe creëer je extra sfeer voor jullie trouwfeest?

Wanneer jullie kiezen voor een dj voor jullie bruiloft, dan halen jullie extra sfeer in huis. Onze dj’s kunnen namelijk met special effects voor extra entertainment zorgen op jullie huwelijksfeest. Denk bijvoorbeeld aan een verlichte dansvloer, confetti shooters, rookmachines, een photobooth of een bellenblaasmachine. Een lichtshow op maat is uiteraard ook mogelijk. Zo wordt jullie trouwfeest gegarandeerd een knalfeest waar nog lang over na zal worden gepraat.

Hoe wordt jullie huwelijksfeest een succes?

Jullie willen natuurlijk dat jullie bruiloft een knalfeest wordt waar iedereen nog lang over na zal praten. Met een bruiloft DJ van Psound gaat dat zeker lukken! Wij hebben namelijk enorm veel ervaring met het draaien op trouwfeesten en kunnen dan ook van alles voor jullie regelen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Is er een back-up DJ aanwezig?

Ja, er is een back-up DJ aanwezig.

Wat zijn de mogelijkheden bij PSound?

Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Zo zijn er ook verschillende thema feesten. Kijk hieronder voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc