Een bruiloft DJ van Psound.

✓ 100% dansgarantie

✓ Altijd een back-up DJ

✓ Gratis verzoekkaartjes

✓ Persoonlijk contact

Vraag direct een offerte aan

Bruiloft DJ

Een huwelijksfeest om nooit te vergeten!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen!

De meest bijzondere dag van jullie leven moet in één keer helemaal perfect zijn en afgesloten worden met een knalfeest. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij onvergetelijke huwelijksfeesten waarbij wij een volle dansvloer garanderen. Echter heeft elk bruidspaar andere wensen. Daarom bestaat onze voorbereiding uit een persoonlijk gesprek met één van onze medewerkers, welke jullie alles kunnen vertellen over Psound en de vele mogelijkheden. Aan de hand van jullie wensen matchen wij de beste DJ uit ons DJ team. Daarnaast stemmen we met onze uitgebreide wensenlijst het feest volledig af op jullie wensen en garanderen dat jullie de avond beleven die jullie voor ogen hebben. Tevens bieden we de mogelijkheid jullie gasten middels verzoekkaartjes plaatjes aan te laten vragen.

Benieuwd naar onze All-in prijzen?

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

 • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

      
  Robbert en Gwenny
 • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

      
  Jeffrey en Shirley Verweij

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Bruiloft DJ van Psound

De bruiloft DJ’s van Psound zijn allemaal ervaren én allround. We weten hoe we een huwelijksfeest tot een succes moeten maken. Het feest staat in het teken van het jullie en dat verliezen wij nooit uit het oog. Onze DJ’s voelen de wensen van jullie en van jullie gasten feilloos aan en spelen daar goed op in. Van goede oude hits tot de muziek van dit moment, we weten precies wanneer we welk liedje moeten draaien. Het regelen van een bruiloft is al stressvol genoeg. Wij zorgen er daarom voor dat jullie je over het feest geen zorgen hoeven te maken.

Uw huwelijksfeest compleet met een bruiloft DJ

Jullie bruiloft moet perfect zijn. Wij begrijpen dat als geen ander. Een bruiloft DJ huren is niet iets wat jullie zomaar even doen. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Dat is waarom we jullie graag uitnodigen voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken samen jullie wensen en de mogelijkheden. Wij hebben een uitgebreide vragenlijst opgesteld om jullie voorkeuren zo goed mogelijk in kaart te brengen. Dit geeft ons de mogelijkheid om een fantastisch en persoonlijk feest te organiseren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot meer dan alleen een bruiloft DJ. Wij geven advies en tips om jullie bruiloft nog spectaculairder en mooier te maken. Een exclusieve show, dat is wat jullie van ons mogen verwachten. Een feest waar muziekstijlen voor jong en oud worden gedraaid. Een feest waar interactie is met de gasten en een feest waar een goede sfeer hangt. Kortom: een feest waar jullie nog lang over na zullen praten. Psound is gevestigd in Etten-leur en is daardoor vaak terug te vinden op een huwelijksfeest in Breda, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom en uiteraard Etten-leur.

DJ-Shows

Silver DJ Show
Vintage DJ Show
Gold DJ Show
White DJ Show
Diamond DJ Show
Vintage DJ Show + Dansvloer
White DJ Show
Silver DJ Show Vintage DJ Show Gold DJ Show White DJ Show Diamond DJ Show Vintage DJ Show + Dansvloer White DJ Show

Aanvullende opties

Vuurwerk Fonteinen
Betoverende Bellenblaasmachine
Bewegende Lichtshow
Geluidsversterking Ceremonie
Knallende Opening
Vespa Photobooth
Laaghangende Rook
Licht Stellage
Live Entertainment
LOVE Letters
Originele Openingsmix
Party Fotograaf
Rode Drukknop
Sfeervolle Grondspots
Verticale Rookmachines
Vespa Photobooth
Video Doorspringscherm
Video Doorspringscherm
Videogastenboek
Proffesionele Lasershow
Vuurwerk Fonteinen Betoverende Bellenblaasmachine Bewegende Lichtshow Geluidsversterking Ceremonie Knallende Opening Vespa Photobooth Laaghangende Rook Licht Stellage Live Entertainment LOVE Letters Originele Openingsmix Party Fotograaf Rode Drukknop Sfeervolle Grondspots Verticale Rookmachines Vespa Photobooth Video Doorspringscherm Video Doorspringscherm Videogastenboek Proffesionele Lasershow

Bekijk meer impressies

Mogelijkheden voor jullie huwelijksfeest

Een drive-in show van Psound is op zichzelf al een hele unieke ervaring, maar deze kunnen jullie nog verder uitbreiden. twijfelen jullie tussen live muziek en een  DJ, Geef jullie bruiloftsfeest dan een extra dimensie en kies voor de optie bruiloft DJ en Saxofonist huren. De saxofonist speelt live mee op jullie favoriete muziek. Daarnaast zijn er nog vele extra opties mogelijk om jullie huwelijksfeest nog feestelijker te maken.

 • Een videogastenboek waar jullie gasten de gehele avond lieve & gekke boodschappen in kunnen spreken.
 • Een bellenblaasmachine voor een romantische sfeer.
 • Confettishooters met rode drukknop huren om het feest knallend te beginnen.
 • Een verlichte dansvloer huren
 • De vonken vliegen er letterlijk af met sparkulars
 • Voel je in de wolken met onze lage grond rook.
 • Extra sfeer met lichtgevende armbandjes of foamsticks.
 • Grondspots om de ruimte mee te kleuren in jullie sfeer.

Genomineerd Bruiloft DJ’s

Jullie wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Wat kost een bruiloft DJ? 

Wanneer u op zoek gaat naar een bruiloft dj, houdt u natuurlijk ook altijd rekening met de kosten daarvan. Een huwelijksfeest kost al genoeg maar u weet wel dat een goede dj uw bruiloft compleet maakt! Gelukkig bent u bij Psound nooit duur uit. Gemiddeld kost een bruiloft dj ongeveer 200 euro per uur, maar dit is natuurlijk afhankelijk van verschillende zaken. Onze bruiloft dj neemt ook altijd licht en geluid mee, maar wanneer u een locatie hebt waar dit allemaal al aanwezig is, kunt u dat wellicht achterwege laten en vallen de kosten lager uit. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt voor een bruiloft dj, zijn de prijzen altijd inclusief standaard licht- en geluidsinstallatie.

Zelf de muziek op uw bruiloft regelen

Heeft u een duidelijk idee over de muziek die u graag op de bruiloft wil hebben? Dan denkt u misschien dat het beter is wanneer u gewoon zelf een afspeellijst maakt. Gewoon alle muziek erin zetten die u graag zou willen horen, aansluiten op de boxen en klaar! Toch? Het klinkt makkelijk, maar daar zitten heel veel nadelen aan. Er zullen bijvoorbeeld altijd mensen zijn die een verzoeknummertje willen horen. Daarnaast kan het heel lastig zijn om voor 4 uur lang een afspeellijst te maken. Ook moet de muziek passen bij de sfeer van de avond. Vaak begint deze wat rustiger en barst wat later het feest los; de muziek moet daarop afgestemd worden. Als u zelf de muziek regelt, zal u merken dat u daar toch de hele avond mee bezig gaat zijn, terwijl u natuurlijk gewoon van de avond wil genieten. Zelf de muziek regelen is dus misschien toch niet zo’n goed idee. 

De voordelen van een bruiloft DJ

Een van de grootste voordelen van het inhuren van een bruiloft DJ, is dat u zelf totaal niet meer bezig hoeft te zijn met de muziek. Natuurlijk kunt u met onze bruiloft DJ uw wensen bespreken. Is er een genre dat u helemaal niet wenst te horen? Zijn er nummers die zeker weten de revue moeten passeren en wilt u de mogelijkheid geven om verzoeknummers aan te laten vragen door uw gasten? Met een bruiloft DJ is nog steeds alles mogelijk en heeft u alle zeggenschap over de muziekkeuze, zonder dat u zich er de hele avond mee bezig hoeft te houden. Ideaal dus!

Extra sfeer met een DJ voor uw trouwfeest

Wanneer u kiest voor een dj voor uw bruiloft, dan haalt u extra sfeer in huis. Onze dj’s kunnen namelijk met special effects voor extra entertainment zorgen op uw huwelijksfeest. Denk bijvoorbeeld aan een verlichte dansvloer, confetti shooters, rookmachines of een bellenblaasmachine. Een lichtshow op maat is uiteraard ook mogelijk. Zo wordt uw trouwfeest gegarandeerd een knalfeest waar nog lang over na zal worden gepraat.

Met een bruiloft DJ van Psound wordt uw huwelijksfeest een succes!

U wilt natuurlijk dat uw bruiloft een knalfeest wordt waar iedereen nog lang over na zal praten. Met een bruiloft DJ van Psound gaat dat zeker lukken! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Facebook

1 week geleden

Zijn jullie nog op zoek naar een prachtige karakteristieke en veelzijdige trouw/feestlocatie?

Ga dan eens kijken bij Fort St. Gertrudis en ‘t Chachot in Geertruidenberg. Jullie zullen versteld staan van de diverse stijlen en vele mogelijkheden.

Een afspraak maken kan via www.hierlocaties.nl

Zie het filmpje voor een mooie impressie.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Contact

Psound, sound & light

keurmerktrouwen_rozergb_groot
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0