Showing all 14 results

Verlichte decoratie huren Etten-leur

Op zoek naar verlichte decoratie of aankleding voor je feest in de regio Etten-leur? Wij hebben talloze mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jij jouw feest sfeervol aan kunt kleden met verlichte decoratie. Verlichting brengt ten allen tijde sfeer in een ruimte, hieronder omschrijven we enkele decoratie items om te huren. Huur eenvoudig verlichte decoratie in Etten-leur, door de gewenste materialen in de offertemand te plaatsen en ontvang gratis onze verhuur-offerte.

Sterrendoek huren

Stel je wilt de feestruimte verkleinen, of juist afzetten, zodat je een stuk ruimte creert om materialen achter weg te zetten. Hiervoor zou je een sfeervol sterrendoek kunnen huren, welke aan een truss-brug (statieven met een horizontale ligger) gehangen wordt. Een sterrendoek is een zwart doek voorzien van talloze witte ledjes, waardoor het eruit ziet als een sterrenhemel. Dit is een geweldig sfeervol effect om te huren voor bijvoorbeeld een afzetting, maar ook achter de DJ of bij een presentatie. Een sterrendoek wordt ook wel star sky genoemd en heeft de afmeting LxH: 6×3 m.

Verlichte zuilen of led pilaren huren

Wil je jouw feest of evenement zichtbaar aankleden, denk dan eens aan het huren van verlichte zuilen of ook wel led pilaren genoemd. Onze verlichte zuilen zijn 2,5 m. hoog en voorzien van led verlichting. Dit zijn echte eye catchers welke je al huurt voor 25,- per stuk. Laat de kleuren op de muziek wisselen, of kies je er liever voor om zelf vaste kleuren of een programma te kiezen, huur er dan een eenvoudige lichtcontroller bij.

Prikkabels en festival-verlichting huren

Prikkabels zijn vaak beter bekend als festival-verlichting. Dit zijn kabels met om de 50 cm of 1 m. een lampje, de prikkabels hangen ook vaak aan palen om bijvoorbeeld een pad aan te lichten. Ook zie je de prikkabels vaak op festivals tussen de tenten, daarom wordt het ook wel festivalverlichting genoemd. Prikkabels die je bij Psound kunt huren hebben de lampjes om de 50 cm, ten opzichte van collegeverhuurders waarbij de lampjes vaak maar om de meter bevestigd zijn.

LOVE letters huren Breda

Stap jij in het huwelijksbootje? Dan zijn onze grote LOVE letters niet te missen, ze zijn 1,3o m. hoog en het woord is zo’n 4 m. breed. Dit is de ultieme decoratie op jouw huwelijksfeest. De LOVE letters kun je huren in de regio Breda, om exact te zijn in Etten-leur. Onze LOVE letters zijn houtskleurig, welke door de lampjes, qua kleur, heel warm overkomen. Tip: Huur de LOVE letters en zet ze op een tafel of verhoging, zodat ze beter in het zicht staan, ook voor de foto’s. Wanneer je de LOVE letters huurt, worden deze altijd bezorgt en opgehaald vanwege het formaat. Reiskosten zijn afhankelijk van de locatie waar je ze wilt huren.

Showtec Vintage Blaze lampen huren

Op zoek om vintage lampen te huren? Bekijk dan eens onze Showtec vintage Blaze lampen, deze zijn uniek in hun soort. Ze hebben de uitstraling van een retro lamp, maar moderne led techniek, waardoor ze meerdere kleuren kunnen combineren om gave effecten te maken. Je ziet deze Showtec vintage blaze 55 lampen ook vaak in TV studio’s op statief staan ter decoractie. Wil je vintage/retro lampen huren, kies dan voor de Vintage blaze ’55.