Showing all 8 results

Ben je op zoek naar de beste presentatieset voor een zakelijk evenement, seminar, bruiloft of jubileumfeest? Bij Psound vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle presentatie te kunnen geven. Onze hoogwaardige presentatieapparatuur en professionele ondersteuning zorgen ervoor dat je een duidelijke boodschap over kunt brengen aan je publiek. Alles weten over presentatiesets huren bij Psound? Wij vertellen je meer!

Spreekstoel of katheder huren

Wij geven je de mogelijkheid om een spreekstoel of katheder te huren voor je evenement of presentatie. De spreekstoel is een belangrijke factor bij een presentatieset, omdat de spreker zo een verhoogde positie en professionele uitstraling heeft. Wil je een presentatieset met katheder huren? Onze katheders zijn van de beste kwaliteit en passen bij elke setting: of je nu een zakelijke bijeenkomst, conferentie of jubileumfeest hebt met een presentatie. Een spreekstoel huren bij Psound zorgt ervoor dat de spreker alle aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Waarom presentatiesets huren voor je evenement?

Elke presentatie is natuurlijk uniek en vraagt om specifieke apparatuur vereisten. Daarom kun je bij Psound verschillende presentatiesets huren: 

  • Presentatieset voor 50 tot 75 personen: een geschikte set is voor kleinere feesten
  • Presentatieset voor 75-125 personen: een geschikte set voor middelgrote evenementen
  • Presentatieset voor 125-200 personen: geschikt voor grotere evenementen

Deze presentatiesets bestaan uit 2 tot 6 tops, afhankelijk van de set, 1 draadloze microfoon (inclusief statief) en 1 presentatierack voorzien van mengpaneel, afregel- en afspeelapparatuur.

Het is belangrijk om de juiste presentatieset te huren voor je evenement, want zo ben je er zeker van dat de presentatie verstaanbaar en zichtbaar is voor het hele publiek.

Beamerset huren voor je presentatie

Een beamerset huren is ideaal voor het weergeven van presentaties op groot scherm. Of je nu een presentatie geeft in een kleine of grote zaal: een beamerset huren is altijd een goede toevoeging aan je presentatie. Heb je ook een laptop nodig om de presentatie goed te kunnen begeleiden? Dan kun je bij Psound ook een presentatie laptop huren om de presentatie tot een succes te brengen. 

Presentatiesets huren bij Psound

Wil je presentatiesets huren voor je eigen evenement? Bij Psound ben je aan het juiste adres. Onze presentatiesets zijn van hoogwaardige kwaliteit en verzekeren je van succes bij het geven van je presentatie. Heb je vragen of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van apparatuur om te huren voor je evenement? Neem dan zeker contact met ons op: we staan graag voor je klaar!