School & studentenfeest .

School & studentenfeest

Het jaarlijkse feest waar iedere student naar uitkijkt!

Schoolfeest DJ huren

Organiseren jullie een schoolfeest en willen jullie daar een te gekke allround DJ huren? Dan zijn jullie bij Psound aan het juiste adres! Psound heeft een team van Dj’s die perfect weten in te spelen op de jonge doelgroep. Een schoolfeest draagt bij aan de sfeer op school, omdat mensen elkaar eens op een andere manier zien. Van kerstgala tot eindfeest, Psound maakt er een geweldig feest van!

Schoolfeest drive-in show huren

komt daar een hoop bij kijken. Eén van de belangrijkste dingen bij een feest is natuurlijk de muziek. Om te zorgen dat de muziek perfect is, zullen wij in samenwerking met jullie de perfecte nummers uit kiezen. Voor het feest kunnen er nummers doorgegeven worden die echt gedraaid moeten worden, maar dit kan natuurlijk ook tijdens het feest door middel van onze verzoekkaartjes!

Blacklight party

Willen jullie de hele aula omtoveren tot een grote blacklightparty? Dan is het mogelijk bij ons een neonparty te huren. Met een witte dresscode zullen de felle kleuren op alle kledingstukken te zien zijn. Ook hebben wij lichtgevende armbandjes, LED foamsticks en neontape voor op de vloer om de sfeer tot een hoger niveau te tillen!

Examenstunt

Zit je in je examenjaar en ben je nog op zoek naar een leuke examenstunt? Wij van Psound hebben verschillende apparatuur om een onvergetelijke stunt uit te halen. Zo kun je denken aan een sneeuwmachine, schuimkanon of een confettikanon. Ook voor een geluidsinstallatie kunnen jullie bij ons terecht. Zo kun je tijdens de lessen een enorm groot feest in de aula organiseren!

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Is.jullie.datum.nog.beschikbaar

Facebook

3 dagen geleden

De dinsdag is weer goed begonnen met een leuk mailtje van Linda & Jeroen.

Hallo Patrick,

Na terugkomst van onze huwelijksreis is voor ons het gewone leven weer begonnen. Vandaag onze eerste werkdag gehad. We willen nog graag van deze gelegenheid gebruik maken om jou en jouw team (in het bijzonder DJ Frank) heel hartelijk te bedanken voor een fantastische feestavond op onze bruiloft 28 juni 2019 bij Boswachter Liesbosch. Wij hebben evenals onze gasten erg genoten van de avond en kijken er met veel plezier op terug. Tevens willen wij je bedanken voor het cadeau dat wij namens Psound mochten ontvangen.

Groetjes Linda & Jeroen
... Lees meerLees minder

Recente blogberichten

Contact

Psound, sound & light

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt
0