Bruiloft DJ Rotterdam.

Bruiloft DJ in Rotterdam

Wij van PSound verzorgen graag de verlichting en muziek op jullie bruiloft. Wij hebben enorm veel ervaring in deze branche, waardoor we er altijd voor kunnen zorgen dat de sfeer erin komt en dat jullie en jullie gasten plezier hebben. We draaien jullie favoriete muziek en luisteren daarbij ook naar jullie gasten. Zo zorgen we voor een prachtige afsluiting van wat een van de mooiste dagen van jullie leven moet zijn. Daarbij zorgen we altijd voor reserve apparatuur en een back-up DJ, zodat jullie trouwfeest op geen enkele manier in het water kan vallen.

De beste drive-in show voor jullie trouwfeest in Rotterdam

Waar jullie ook gaan trouwen in Rotterdam, wij van PSound zijn erbij. Het voordeel van het inschakelen van een van onze DJ’s is dat jullie alleen maar voor de locatie hoeft te regelen. Wij verzorgen het geluid en de verlichting, waardoor jullie je daar dus geen zorgen over hoeven te maken. Wij beschikken over acht verschillende drive-in shows en deze kunnen wij stuk voor stuk meenemen naar jullie trouwlocatie in Rotterdam. Door de ruime keuze aan drive-in shows, die we ook nog eens naar jullie wensen kunnen aanpassen, is er altijd wel een show die bij jullie smaak en budget past!

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Een DJ voor jullie bruiloft in Rotterdam

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een goede DJ? Dan kunnen jullie goed terecht bij Psound! Wij zijn een team van professionele DJ’s en hebben enorm veel ervaring met het draaien op bruiloften. Wij kunnen een prachtige avond voor jullie verzorgen, door jullie favoriete muziek te draaien. Natuurlijk krijgen de gasten ook de mogelijkheid om verzoeknummers in te dienen. Daarbij hebben wij ook een verlichte dansvloer en een photobooth tot onze beschikking, zodat jullie echt een persoonlijk feest kunnen organiseren. Willen jullie graag wat meer weten over onze diensten? Neem dan simpelweg even contact met ons op.

ST. JORIS DOELE

St. Joris Doele is absoluut de perfecte locatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren. De locatie is, wanneer je deze afhuurt, helemaal voor jullie. Waar je in een hotel misschien nog vreemden of pottenkijkers tegen zult komen, hebben jullie daar op deze locatie helemaal geen last van. Bij St. Joris Doele wordt alles voor jullie uit handen genomen en zo hoef je je dus zelf niet te bekommeren om het eten of de decoratie. Omdat deze locatie geregistreerd is als Huis der Gemeente biedt St. Joris Doele het comfort van alles onder één dak: van het jawoord geven en de receptie tot het heerlijke huwelijksdiner en het natuurlijk uitgebreide feest.

HET KOETSHUIS

Het pand van Het Koetshuis stamt uit 1679 en heeft al verschillende functies gehad. De karakteristieke hoge plafonds, prachtige kroonluchters en vele raampartijen geven de locatie een prachtige, romantische sfeer. Perfect voor jullie bruiloft!

COURZAND

Courzand heeft twee prachtige zalen van verschillend formaat waar je een geweldig trouwfeest kunt geven. De zalen zijn van mooie grootte en hoewel er behoorlijk wat mensen in de zaal passen, is je gegarandeerd dat het feest toch nog hartstikke intiem aanvoelt. Ook het eten is het benoemen waard, zeker omdat er goed rekening wordt gehouden met eventuele allergieën en dieetwensen.

LANDHUIS DE OLIPHANT

Landhuis De Oliphant is met zijn oude bouwstijl en de gestreepte luifeltjes een werkelijk lust voor het oog. Het landhuis dateert uit 1592 en is een geweldige locatie voor trouwerijen. Jullie kunnen de hele dag uitbesteden bij deze locatie, want je kunt hier de ceremonie laten doen, eten, en vervolgens het feest geven.

POMPGEBOUW DE ESCH

Pompgebouw De Esch was vroeger een waterpompstation en is een werkelijk unieke trouwlocatie. Zowel van binnen als buiten ziet het gebouw er indrukwekkend uit en ook op deze locatie kunnen jullie voor de hele dag onder de pannen zijn. Zowel de ceremonie als de receptie, het diner en het feest kunnen op deze locatie gehouden worden.

DE WAALSE KERK

Trouwen in een kerk, maar ook graag daar feesten? Dat is mogelijk in De Waalse Kerk. De kerk uit 1923 heeft een warme, intieme sfeer, prachtige glas-in-lood ramen en een schitterende rode stenen vloer. Het is een geweldige locatie voor zowel ceremonies en recepties

DJ gezocht voor jullie huwelijksfeest in Rotterdam?

Wij van PSound hebben ruim 12 jaar ervaring met het draaien van muziek op trouwfeesten en we weten dan ook precies hoe we te werk moeten gaan. Voor jullie feest gaan we eerst uitgebreid met jullie in gesprek. Zo leren we jullie een beetje kennen en kunnen we aan de hand van dit kennismakingsgesprek een persoonlijke playlist voor jullie opstellen. Tijdens het feest zelf kunnen we voor verzoek kaartjes zorgen, waarmee gasten verzoeknummers in kunnen dienen. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen binnen de kortste keren op de dansvloer staat en dat de sfeer er goed in komt te zitten.

De ideale trouwlocatie in Rotterdam kiezen met onze bruiloft DJ

Deze stad aan de Nieuwe Maas staat bekend om zijn grote haven, maar heeft veel meer te bieden dan dat. Rotterdam barst van de gezellige restaurantjes en cafeetjes om in de avonduren een drankje te doen of een hapje te eten. Ook de Markthal is wereldberoemd en in de avond is dit gebouw dan ook prachtig verlicht. In Rotterdam zijn er een aantal trouwlocaties die er, volgens ons, echt uit springen

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc