Bruiloft DJ Geertruidenberg.

Bruiloft DJ in Geertruidenberg

Geertruidenberg is een vestingstadje aan De Biesbosch. Je kunt hier heerlijk langs de vestinggrachten wandelen en genieten van de prachtige, aangelegde natuur. Logischerwijs is dit ook een prachtige locatie om trouwfoto’s te maken. Er is enorm veel te zien en te doen in Geertruidenberg, zo zijn er ook een paar leuke trouwlocaties.

Stel in 3 eenvoudige stappen jullie feest samen

Stap 1: Kies de show

Basis DJ show gedurende 5 uur
596,33 (excl. BTW) 650,00 (incl. BTW)
Silver DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Gold DJ show gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Apres ski DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
White DJ show gedurende 5 uur
871,56 (excl. BTW) 950,00 (incl. BTW)

Benieuwd naar onze All-in prijzen?

Bruiloft in Geertruidenberg

o1-5540-fort-sint-gertrudis

FORT SINT GERTRUDIS

Fort St. Gertrudis bestaat uit 7 compleet verschillende ruimtes die zich perfect lenen als decor voor de mooiste dag van jullie leven. De binnenplaats vormt het hart van het monumentale pand uit 1776. Daaromheen bevinden zich bijzondere ruimtes met ieder een eigen stijl. Geef elkaar het Ja-woord in de Bourgondische Zaal waar een prachtige vintage opstelling kan worden gecreëerd. Na het proosten is het tijd om heerlijk te gaan dineren in de prachtige apotheek. Voor de feestavond gaan de voetjes van de vloer in onze hippe club. Liever een stoerder feest? Dan is de fabriek van deze organisatie zeker iets voor jullie.

De andere locatie PUUR! Achter de Markt ligt op 2 minuten lopen van elkaar gelegen en is daarom perfect te combineren met Fort St. Gertrudis. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle ceremonie in PUUR! en een diner en/of feest in Fort St. Gertrudis.

De trouwspecialist staat klaar om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd. Jullie krijgen vanaf het eerste contact te maken met één aanspreekpersoon. Die begeleidt het hele traject van a tot z. Op deze locatie is iedere bruiloft maatwerk en wordt dus ook iedere bruiloft persoonlijk geregeld.

Een DJ van Psound op jullie bruiloft in Geertruidenberg

Je wilt je bruiloft natuurlijk afsluiten met een knalfeest waar jullie als net getrouwd stel optimaal van kunnen genieten. Wij van Psound hebben alle middelen om dat voor jullie te regelen. Samen bespreken we welke nummers en wat voor soort muziek jullie graag gedraaid willen hebben op jullie bruiloft. Daarbij kunnen jullie gasten natuurlijk ook verzoeknummers indienen op de avond zelf. Wij kunnen ook voor leuke accessoires zorgen, zoals een verlichte dansvloer of een photobooth. Wil je hier meer over weten, of zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie speciale avond kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Bekijk meer impressies

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc