Bruiloft DJ Geertruidenberg.

Bruiloft DJ in Geertruidenberg

Geertruidenberg is een vestingstadje aan De Biesbosch. Je kunt hier heerlijk langs de vestinggrachten wandelen en genieten van de prachtige, aangelegde natuur. Logischerwijs is dit ook een prachtige locatie om trouwfoto’s te maken. Er is enorm veel te zien en te doen in Geertruidenberg, zo zijn er ook een paar leuke trouwlocaties.

Een drive-in show op jullie trouwfeest in Geertruidenberg

Het voordeel van het inhuren van één van onze DJ’s is dat wij een volledige drive-in show hebben en dat jullie zelf dus niets meer hoeven te regelen. Wij hebben alle materialen voor jullie bruiloft klaarliggen en nemen deze allemaal mee. Zo hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over de techniek en nemen wij jullie al het werk uit handen op het gebied van geluid en verlichting. Daarbij hebben we ook verschillende shows, die we ook nog eens op smaak voor jullie aan kunnen passen. Zo is er altijd een show die bij jullie wensen en budget past.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

De beste bruiloft DJ op jullie trouwlocatie in Geertruidenberg

Waar jullie je trouwfeest ook vieren, wij van Psound weten hoe we er een echt feestje van moeten maken. Aan de hand van een gesprek vooraf en door goed op te letten tijdens het feest zelf kunnen we de muzieksmaak van jullie en jullie gasten feilloos inschatten. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de juiste muziek draaien en dat jullie avond de juiste sfeer krijgt. We kunnen zelfs met verzoek kaartjes werken, om zo jullie gasten mee te laten kiezen in de muziek die wij draaien.

o1-5540-fort-sint-gertrudis

FORT SINT GERTRUDIS

Fort St. Gertrudis bestaat uit 7 compleet verschillende ruimtes die zich perfect lenen als decor voor de mooiste dag van jullie leven. De binnenplaats vormt het hart van het monumentale pand uit 1776. Daaromheen bevinden zich bijzondere ruimtes met ieder een eigen stijl. Geef elkaar het Ja-woord in de Bourgondische Zaal waar een prachtige vintage opstelling kan worden gecreëerd. Na het proosten is het tijd om heerlijk te gaan dineren in de prachtige apotheek. Voor de feestavond gaan de voetjes van de vloer in onze hippe club. Liever een stoerder feest? Dan is de fabriek van deze organisatie zeker iets voor jullie.

De andere locatie PUUR! Achter de Markt ligt op 2 minuten lopen van elkaar gelegen en is daarom perfect te combineren met Fort St. Gertrudis. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle ceremonie in PUUR! en een diner en/of feest in Fort St. Gertrudis.

De trouwspecialist staat klaar om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft tot in de puntjes wordt verzorgd. Jullie krijgen vanaf het eerste contact te maken met één aanspreekpersoon. Die begeleidt het hele traject van a tot z. Op deze locatie is iedere bruiloft maatwerk en wordt dus ook iedere bruiloft persoonlijk geregeld.

Een DJ van Psound op jullie bruiloft in Geertruidenberg

Je wilt je bruiloft natuurlijk afsluiten met een knalfeest waar jullie als net getrouwd stel optimaal van kunnen genieten. Wij van Psound hebben alle middelen om dat voor jullie te regelen. Samen bespreken we welke nummers en wat voor soort muziek jullie graag gedraaid willen hebben op jullie bruiloft. Daarbij kunnen jullie gasten natuurlijk ook verzoeknummers indienen op de avond zelf. Wij kunnen ook voor leuke accessoires zorgen, zoals een verlichte dansvloer of een photobooth. Wil je hier meer over weten, of zijn jullie benieuwd wat wij voor jullie speciale avond kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op, wij denken graag met jullie mee.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc