5 tips om te trouwen in het buitenland!

 In inspiratie

Willen jullie mogelijk in het buitenland trouwen? Psound geeft jullie 5 tips waarbij jullie aan moeten denken als jullie willen gaan trouwen in het buitenland. Wij willen jullie graag extra informatie geven over de dag die onvergetelijk moet worden. In het buitenland trouwen is namelijk toch wat lastiger op gebied van regelen omdat er een grotere afstand tussen woonplaats en de trouwlocatie is. Lees daarom snel de 5 tips die jullie kunnen helpen bij het regelen van jullie huwelijksfeest.

#Tip 1 Schakel een weddingplanner in

Een weddingplanner is iemand die alles tot in de puntjes toe zal regelen voor jullie bruiloft. Dit geeft jullie minder zorgen omdat je voor een buitenlandse bruiloft veel meer moet regelen dan voor een bruiloft in Nederland. Daarom is het fijn om een weddingplanner in te schakelen. Zo kunnen jullie met een gerust hart naar jullie perfecte dag toeleven en niet te stressen om nog wat te regelen wat vergeten is. De weddingplanner zal alles naleven, wat jullie wensen maar zijn. 

#Tip 2 Hogere kosten

Let op dat een bruiloft regelen in het buitenland meer gaat kosten dan een bruiloft in Nederland. De reis, de trouwlocatie, jullie verblijf  lopen al gauw hoog in de kosten. Dit neemt natuurlijk ook mee dat dit voor familie en vrienden geldt. Kijk daarom kritisch naar jullie financiële plan voor de bruiloft. Wees er van bewust dat het meer geld kost dan een lokale bruiloft. 

#Tip 3 Mag je hier wel trouwen?

In ieder land zijn de trouwregels verschillend. Verdiep jullie in het land waar jullie willen gaan trouwen. Zo komen jullie niet voor verrassingen te staan. Jullie kunnen helaas niet trouwen waar jullie maar willen. Kijk daarom goed waar het wel gemakkelijk kan. Jullie moeten nagaan of dit mag volgens de rechten van het land. Dit moet gebeuren bij de buitenlandse instantie waar u trouwt. Dit kan namelijk niet op een Nederlandse ambassade. In sommige landen wordt er om een verklaring van huwelijksvoornemen gevraagd. De Nederlandse ambassade geeft deze verklaring af. 

#Tip 4 De juiste outfit

Als jullie in de zomer in een warm land gaan trouwen, willen jullie natuurlijk niet dat jullie kleren veel te warm zijn voor het klimaat. Kies daarom de juiste outfit afgesteld op het weer van jullie bestemming. Jullie willen de bruiloft namelijk niet zwetend doorbrengen, toch? Zo geldt dat ook voor een koud klimaat. Het is niet prettig om te trouwen terwijl jullie koud en bloot gekleed zijn, als het buiten en/of binnen erg koud is. Houdt het weer daarom goed in de gaten en denk ook zeker na wanneer je in het buitenland wilt trouwen i.v.m. het klimaat.

#Tip 5 Huwelijk legaliseren

Vergeet niet jullie huwelijk te legaliseren in het buitenland! Mochten jullie dit niet doen, dan is het helaas voor niks geweest. Als jullie dit wel doen, ontvangen jullie een huwelijkscertificaat. Hiermee kunnen jullie in Nederland de buitenlandse akte omzetten in een Nederlandse akte. Jullie kunnen dit doen zodra jullie weer in Nederland zijn. Dit moet in de Basisregistratie Personen ( BRP ).  

Psound heeft al regelmatig een buitenlandse bruiloft voorzien van licht en muziek. Zo hebben wij onder andere meegeholpen aan bruiloften in Italië, de Ardennen en Lanzarote. Mochten jullie vragen hebben, neem dan contact met ons op! Mail: info@psound.nl of bel naar 076 532 1226

Kijk voor meer informatie op onze Bruiloft Drive In Show pagina.

Previous
Next

Recent Posts
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc