Evenementen.

Evenementen

Uw evenement verzorgd door Psound!

Evenementen

Psound heeft al vele toonaangevende evenementen verzorgd. Wij zijn van alle markten thuis en weten spraakmakende concepten te koppelen aan uw doelgroep, doelstelling en budget. Bij elk evenement kijken we naar innoverende mogelijkheden om een onvergetelijke beleving te creëren. Wij denken mee en nemen graag de zorgen uit handen wat betreft het geluid, verlichting en techniek. Een DJ huren of liever een Drive-in show huren met alles erop en eraan. Alles is mogelijk en samen met u creëren we een onvergetelijke ervaring waar nog lang over na gesproken zal worden.

Naast een aantal standaard drive-in shows leveren wij voornamelijk maatwerk. We plannen een afspraak om met u om tafel te zitten en al uw wensen te bespreken. Ook bezoeken we in vele gevallen de locatie om het plaatje compleet te hebben en daardoor uw wensen om kunnen zetten in mogelijkheden.

Zakelijke evenementen

Plant u een opening van een nieuw bedrijfspand en wilt u licht en geluid huren. Heeft u een product- of bedrijfspresentatie en bent u opzoek naar presentatie techniek huren of staat er binnenkort een beurs op de planning en bent u opzoek naar een beursstand.  Ook voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten kunt u bij ons terecht.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onze zakelijke pagina.

Kerstfeest

“all I want for christmas is you!” Een liedje voor iedereen bekend en een teken dat kerst in aantocht is. Een perfecte gelegenheid om een kerstfeest te organiseren. Of u dit wilt organiseren als sportvereniging, een school of zakelijk, één ding is zeker, wij maken er een knalfeest van! Een complete drive-in show, alleen een kerst DJ of bent u opzoek naar maatwerk? Bij Psound is het allemaal mogelijk en we denken graag met u mee. Licht, geluid en special effects zetten wij in om een onvergetelijk feest waar nog maanden of zelfs nog jaren over nagepraat wordt.

Koningsdag

Koningsdag en koningsnacht behoren tot de populairste feestdagen van het jaar en muziek staat hierbij centraal. Geen goed feest zonder goede muziek en verlichting. Is het binnen of buiten? Wilt u een DJ huren of groot uitpakken met een complete drive-in show huren, wij denken graag met u mee en alles is mogelijk. Ook aan special effects huren hebben we tal van mogelijkheden. Samen met Psound worden koningsdag en koningsnacht ook dit jaar weer een spraakmakend evenement om nooit te vergeten!

Jubileum

Een jubileum is behoorlijke prestatie die op een speciale manier gevierd moet worden. Een terugblik op de afgelopen jaren en wellicht een blik in de toekomst door middel van een presentatie. Wij van Psound hebben ruimschoots ervaring met het verzorgen van presentatietechniek en het geluid. Daarbij regelen wij de achtergrond muziek tijdens de borrel of een DJ en drive-in show voor een knallend feest.

Diploma uitreiking

Na jaren lang zwoegen is ook dit jaar weer het einde in zicht voor de studenten. En wat is er nou een betere beloning dan een spectaculaire diploma uitreiking. Voor elke student een speciaal moment om nooit meer te vergeten. Tijdens een diploma-uitreiking is het van groot belang dat Het geluid goed geregeld is zodat iedereen in de ruimte alles goed mee krijgt. Ook verlichting heeft een grote rol om de juiste sfeer te creëren. We maken gebruik van led spots op statief of in een truss constructie. Daarnaast bieden we ook grondspots aan om de muren uit te lichten. Special effects zoals bijvoorbeeld confetti maakt het plaatje compleet.

Sport evenementen (bijvoorbeeld Colorrun)

Organiseert u een sport evenement zoals bijvoorbeeld een wielerronde, singelloop, marathon of tennis evenement en bent u opzoek naar licht en geluid? Dan bent u bij Psound op het juiste adres. Voor vele sportevenementen hebben wij al het licht en geluid verzorgd. Kleinschalig met een DJ huren of juist grootschalig inclusief podium huren en special effects,

Ook kunt u een DJ huren om uw geweldige prestatie op de Alpe d’Huez te vieren.

Keurmerk trouwen

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Wat kunnen jullie verwachten op jullie evenement?

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun evenement

  • Heerlijk feestje gehad met jullie! Een avond om nooit te vergeten, bedankt  

        
    Erwin Roks
  • Het was een zeer gezellig feestje. Locatie en muziek was helemaal te gek. Zeker voor herhaling vatbaar.  

        
    Hans

Is.de.datum.nog.

beschikbaar?

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc