DJ meubels

DJ booth huren 

Door het huren van een DJ booth ook wel DJ meubel genoemd brengt u uw feestje of gelegenheid naar een hoger niveau. Door gebruik te maken van onze DJ booth staat uw DJ set altijd op de juiste hoogte. In het verhuur assortiment zijn al onze DJ booth’s van zeer hoge kwaliteit en daardoor staan deze zeer stevig en vallen niet zomaar om. Vrijwel alle DJ meubels zijn voorzien van led-verlichting.

De te huren DJ booths uit ons gevarieerde assortiment hebben allemaal dezelfde hoogte namelijk 100 cm hoog. De afmetingen van onze werkbladen zijn 100 x 100 centimeter en 100 x 200 centimeter afhankelijk van het type meubel dat u huurt.

DJ Meubel met led verlichting

Al onze DJ meubels zijn voorzien van ledverlichting, zodat ze sfeer uitstralen en daarmee het zicht op de DJ bevorderen. De verlichting in de DJ meubels is DMX 512 aanstuurbaar, dit houdt in dat de verlichting met een lichtcontroller (op afstand) aan te sturen is. Ook zijn er 3 standen mogelijk zonder het gebruik van een lichtcontroller:

  1. Vaste kleur
  2. Faden
  3. “Harde” overgangen

De kleur van het DJ meubel kan ingesteld worden op één vaste kleur die de hele avond hetzelfde blijft. Dit kan de kleur zijn van uw logo bij bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst.

Het is mogelijk om de verlichting automatisch over te laten gaan in kleuren, dit kan door faden (langzaam in elkaar overgaan van kleuren) of door harde overgangen (kleur na kleur).

Universele DJ booths

In ons DJ booth assortiment hebben we een aantal DJ booths die universeel inzetbaar zijn bij elke gelegenheid, denk aan een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsfeest. Een erg geschikte DJ booth voor een huwelijksfeest is ons DJ booth met TV huren, omdat het bruidspaar hierop meteen namen, foto’s of een bruiloftsfilm op kan laten zien. Ook wordt het TV DJ meubel vaak gebruikt voor bedrijfsfeesten om het logo van het bedrijf op te tonen.

Het is mogelijk een DJ booth te huren als losse verhuur of in combinatie met één van onze complete DJ shows, bestaande uit licht, geluid, DJ booth en ervaren DJ.

Thema Dj meubels

Naast onze universele DJ meubels hebben we een aantal DJ meubels die exclusief zijn, of juist voor een bepaald thema. Denk hierbij aan Industrieel DJ meubel passend in een loods of fabriekshal.  Of een Houten/ Vintage DJ meubel voor in een boerenschuur, festval bruiloft of foodtruckfestival. Maar ook voor Après ski party’s en oktoberfeesten hebben we het perfecte Après ski DJ meubel huren

Transport DJ Booth 

De meeste DJ meubels die wij verhuren zijn groot en relatief zwaar (tussen de 100 en 250 kilo). Om deze reden wordt het transport vaak door Psound verzorgt. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over het transport want wij zullen naar uw locatie rijden om het af te leveren en op te bouwen. Na afloop zullen we het DJ meubel weer demonteren en ophalen. Een aantal Dj meubels zoals het inklapbare witte DJ meubel en het kleine truss DJ meubel, kunnen met eigen vervoer opgehaald worden. 

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc