Bruiloft DJ Werkendam.

Bruiloft DJ in Werkendam

Dussen is een leuk klein dorpje in Noord-Brabant en maakt deel uit van de gemeente Altena. Het dorpje is vernoemd naar het gelijknamige riviertje en behoort al sinds 1200 tot het Graafschap Holland. Het kasteel in Dussen is een van de bekendste punten van het dorp en laat dat nu ook net onze favoriete trouwlocatie van dit dorp zijn.

Stel in 3 eenvoudige stappen jullie feest samen

Stap 1: Kies de show

Basis DJ show gedurende 5 uur
596,33 (excl. BTW) 650,00 (incl. BTW)
Silver DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Gold DJ show gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Apres ski DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
White DJ show gedurende 5 uur
871,56 (excl. BTW) 950,00 (incl. BTW)

Benieuwd naar onze All-in prijzen?

Een DJ voor jullie bruiloft in Werkendam

KASTEEL DUSSEN

Wie wilt er nou niet in een kasteel trouwen! Omringd door een slotgracht in het midden van het mooie polderlandschap vind je Kasteel Dussen. Hier vind je een klein en sfeervol kasteel waar jullie je direct thuis voelen. De kenmerkende ronde torens, de slotgracht, de Toscaanse zuilen en de stenen brug geven een karakteristieke sfeer. De inrichting van het kasteel is gebaseerd op zijn eigentijdse geschiedenis gecombineerd met moderne details.

Wanneer je het kasteel nadert en de lange oprijlaan overloopt kom je bij de kasteeltuin. Deze tuin is het perfecte decor voor prachtige trouwfoto’s. Via de stenen brug stap je door de monumentale toegangspoort, zo het intieme kasteel binnen. Vanuit de binnenplaats kun je naar verschillende ruimtes met elk een karakteristieke inrichting.

Het kasteel in Dussen is aangesteld als een officiële trouwlocatie van de gemeente Werkendam. Het kasteel biedt enorm veel mogelijkheden voor jullie huwelijk, van een intieme ceremonie tot een onvergetelijk feest. Naast de ruimtes op de locatie, biedt het kasteel vele mogelijkheden voor een overheerlijke culinaire invulling van een borrel, diner of feest. Samen, stellen wij graag een persoonlijk programma op gebaseerd op jullie eigen wensen. Elk evenement is uniek.

FORT ALTENA

Ook Fort Altena is een schitterende locatie, maar waar kasteel Dussen een rustieke, klassieke locatie vormt, is Fort Altena een veel modernere locatie. Desondanks vormt Fort Altena wel een cultuurhistorisch erfgoed. Het fort was namelijk onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het fort beschikt over maar liefst acht hectare buitenruimte en is dus niet alleen voor de ceremonie en het feest, maar ook voor de trouwfoto’s een geweldige locatie!

Een DJ voor jullie bruiloft in Werkendam

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie op zoek naar een DJ voor het feest? Vanzelfsprekend kies je niet zomaar de eerste de beste DJ die je tegenkomt. Je wilt natuurlijk een DJ die jullie avond tot een mooi geheel kan maken. Die jullie favoriete muziek draait en die er echt een feest van maakt. Zoek niet verder, Psound kan je hier goed bij helpen. De DJ’s van Psound zijn stuk voor stuk professionele DJ’s die echt naar jullie luisteren. Wij maken een playlist vol met jullie favoriete nummers en ook jullie gasten kunnen op de avond zelf verzoeknummers indienen. Zo zorgen we voor een gezellige ontspannen sfeer. Geluid, verlichting en sfeer, dat kunnen wij allemaal voor jullie regelen. Neem anders even contact met ons op, dan beantwoorden we graag al jullie vragen.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Bekijk meer impressies

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc