Showing all 5 results

Backdrop huren

Een backdrop is ideaal om een strakke en rustige achtergrond te creëren, bijvoorbeeld bij het podium van een toneel- of muziekvoorstelling, of achter de dj op uw evenement. Wanneer u kiest voor een volledig zwarte backdrop, gaat de aandacht volledig naar de artiest(en), in plaats van de achtergrond. Bij Psound kunt u een backdrop huren in verschillende formaten: 3 X 4 M, 4 X 6 M en 6 X 4 M. Deze backdrops hebben bovendien handige ophang ogen, zodat u ze makkelijk kunt plaatsen. 

Theaterdoek huren

Wilt u een theaterdoek huren, bijvoorbeeld voor een voorstelling of feest? Bij Psound kunt u theaterdoeken van verschillende formaten huren. Wij hebben volledig zwarte backdrops, een zwart doek met lichtjes of een witte voile doek in ons assortiment. Wilt u geen afleiding door de achtergrond, dan kunt u kiezen voor de zwarte backdrop. Het zwarte doek met lichtjes wordt ook wel een sterrendoek genoemd, deze is vooral populair bij kerstvoorstellingen en drive-in shows. De witte voile doek is geschikt voor een luxe decoratie van uw evenement, de afmeting is 6 meter lang en 3 meter hoog. De voile doek is doorschijnend en heeft gewichten in de zoom, zodat hij netjes strak blijft hangen.

Sterrendoek huren

Wilt u een mooie sterrenhemel als achtergrond op uw evenement? Dan kunt u bij ons het Showtec Starsky sterrendoek huren. Dit is een zwarte backdrop van 6 meter breed en 3 meter hoog, met witte lichtjes. U kunt bijvoorbeeld het sterrendoek huren voor een kerstvoorstelling, drive-in show of een ander evenement. Het sterrendoek geeft de impressie dat u zich in de ruimte bevindt en geeft uw evenement echt een andere sfeer.

Backdrop huren bij Psound

Voor elk soort feest kunt u een backdrop huren bij Psound. Wilt u een backdrop voor uw bruiloft huren? Met onze witte voile doek geeft u het feest een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat de achtergrond rustig oogt. Ook ons sterrendoek wordt vaak gebruikt bij bruiloften. Voor bruiloften en andere evenementen kunt u altijd de geschikte backdrop huren bij Psound.