Bruiloft in Breda.

Bruiloft DJ in Breda

Je bruiloft is een dag die je nooit meer wil vergeten. Maar dan moet de dag natuurlijk wel eindigen met een spetterend feest! De bruiloft DJ’s van Psound zijn heel ervaren en weten precies hoe ze van jouw feest een succes moeten maken. Het is natuurlijk jullie feest, en daarom worden jullie wensen nooit uit het oog verloren. In een gesprek kun je al je voorkeuren aangeven, maar ook tijdens het feest zal de DJ dit feilloos aanvoelen. Natuurlijk wil je ook dat je gasten het naar hun zin hebben. De bruiloft DJ’s van Psound spelen in op de wensen van je gasten, waardoor ze iedereen op de dansvloer krijgen. En daardoor kun jij zorgeloos genieten van een fijne sfeer!

De beste DJ voor jullie trouwfeest in Breda

Wij van Psound zijn gespecialiseerd in bruiloften. Onze DJ’s weten dan ook precies hoe ze voor een knalfeest kunnen zorgen waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Voor jullie huwelijksfeest in Breda, zijn we bekend met behoorlijk wat trouwlocaties in de stad en kunnen we dus goed anticiperen op de ruimte. Om voor een persoonlijk feest te zorgen, kunnen jullie uit één van onze acht DJ trouw shows kiezen. Wij hebben uitgebreide shows en wat minder opvallende, waardoor er altijd een show tussen zit die bij jullie smaak en budget past. Welke show je echter ook kiest, wij draaien altijd jullie favoriete muziek en zorgen ervoor dat de gasten inbreng hebben op de gedraaide muziek. Zo krijgen we iedereen op de dansvloer, zorgen we voor een geweldige sfeer en geven we jullie de onvergetelijke avond die jullie verdienen tijdens jullie trouwfeest in Breda.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

De ideale trouwlocatie kiezen met onze bruiloft DJ in Breda

Deze stad in het bourgondische Brabant zit vol prachtige locaties voor een bruiloft. Je kunt ons natuurlijk inhuren op een door jou gekozen locatie, maar als je nog geen fijne locatie hebt, willen wij graag een paar voorstellen doen. Wij hebben namelijk goede ervaringen met een paar locaties.

HUIS DEN DEIJL

Huis Den Deijl is een gezellig café restaurant aan de rand van het Mastbos. Na een wandeling door het bos, kun je hier even heerlijk afkoelen. De locatie heeft twee prachtige feestzalen en een heerlijke keuken. Een echt plek om te genieten dus!

Van Der Valk Hotel Princeville

Het Princeville hotel is een prachtige trouwlocatie aan de rand van Breda. Deze officiële trouwlocatie heeft drie prachtige feestzalen die helemaal naar eigen wens gedecoreerd kunnen worden. Je kunt hier je gehele dag uitbesteden én na het feest genieten van een heerlijke huwelijksnacht.

HOTEL NASSAU

Hotel Nassau Breda biedt alles onder één dak en is perfect voor een sfeervolle receptie tot verrassend diner of van een spetterende feestavond tot romantische huwelijksnacht. Zelfs de wettelijke huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de neogotische Kapel. De Kapel is bovendien dé feestlocatie bij uitstek voor een waanzinnig feest tot 350 personen. Hierbij kan de Binnentuin (overdekte ruimte) als aparte ontvangstruimte fungeren. Geheel naar wens van het bruidspaar serveert Hotel Nassau Breda een drankenarrangement of dranken op nacalculatie. Een eventuele cocktailbar maakt de feestavond compleet.

BOSWACHTER LIESBOSCH

In het grootste oude zomereiken-bos van ons land vind je Restaurant Boswachter Liesbosch. Op deze sprookjesachtige locatie kunnen jullie je gehele huwelijksdag vieren. De trouwceremonie kan midden in de bossen in de prachtige tuin plaatsvinden. Op het terras kunnen jullie proosten en de bruidstaart aansnijden. Aansluitend kan er gedineerd worden aan een prachtig gedekte tafel. Vervolgens kunnen jullie ’s avonds genieten van een spetterende feestavond in de sfeervolle zaal waar wij jullie favoriete muziek draaien.

KORENMOLEN PRINCEHAGE

Ook op deze geweldige locatie is het mogelijk om jullie hele trouwerij op één plek te doen. De Korenmolen is een stijlvol gerestaureerde molen. De molen heeft een erg rustieke uitstraling en in het bijgebouw zijn twee prachtige feestzalen te vinden waar jullie, na jullie bruiloft, een heerlijk feest kunnen geven.

Hoe pakken wij het aan?

Wij zorgen al meer dan 12 jaar voor onvergetelijke huwelijken. Dat doen we door ervoor te zorgen dat de feesten die wij verzorgen, echt bij jullie passen. Voor het plannen van een dergelijk feest gaan we dan ook met jullie in gesprek, zodat wij een plan kunnen maken dat perfect bij jullie past. Wij kunnen jullie feest helemaal op maat ontwerpen, zo hebben wij bijvoorbeeld een verlichte dansvloer en een photobooth voor het vastleggen van de mooiste herinneringen.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • Laurens heeft als DJ er voor gezorgd dat onze prachtige trouwdag met een fantastisch feest is geëindigd. Alles was super geregeld en er werd flexibel ingegaan op onze wensen. Dankzij Laurens en Rick hebben we een onvergetelijke avond gehad!!! Dankjulliewel!         

    Yannick en Stefanie Suter
  • We hebben echt een top kerst gehad dankzij Psound. Een avond om nooit meer te vergeten. Zeker een aanrader.  

        
    Marc

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Basis DJ show gedurende 5 uur
596,33 (excl. BTW) 650,00 (incl. BTW)
Silver DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Gold DJ show gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Apres ski DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
White DJ show gedurende 5 uur
871,56 (excl. BTW) 950,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc