Showing all 4 results

Vuurwerkfontein huren

Onze vuurwerkfontein is voorzien van koudvuur, dat houdt in dat het vuur geen pijn doet mocht u in aanraking komen met de vonken, het geeft geen rookontwikkeling waardoor de sparkulars zeer geschikt zijn om binnen te gebruiken. Daarnaast is er geen vergunning nodig voor dit gave special effect. De vuurwerkfotein is bestuurbaar via een controller en kan zo in hoogte afgeregeld worden en vaker dan 1x gebruikt worden. De maximale hoogte is 5 m. Zo’n gave opening is natuurlijk leuk en geeft extra sfeer bij bijvoorbeeld oud & nieuw, festivals, bruiloften en openingen.

SPARKULARS HUREN OPENING

Ook bij de opening van een nieuw pand mogen de sparkulars niet ontbreken. Op het moment dat het lint doorgeknipt wordt, blazen de sparkulars tot 5 m. hoogte om dat feestelijke gevoel te versterken. Dit effect zal de gasten nog lang bijblijven en geeft een mooi effect op de foto’s. Huur de sparkulars in combinatie met onze rode lanceerknop voor een extra spectaculair resultaat.

HUREN STERRETJES

Dus wilt u met deze vuurwerkfonteinen graag het spetterende sterretjes effect met niet gevaarlijke koude vonkjes in huis halen? Huur deze sparkulars dan nu bij Psound! Bent u opzoek naar een ander special effect voor uw evenement zie dan ons andere aanbod.