Showing all 4 results

Vuurwerkfontein

Geeft u binnenkort een feestje, dan kan een goede decoratie niet ontbreken. Ook feestelijke attributen, zoals bijvoorbeeld een vuurwerkfontein kunnen dan eigenlijk haast niet ontbreken. Met een vuurwerkfontein van Psound licht je ieder feest op en creëer je een geweldige, feestelijke en spetterende sfeer. Wil je graag een vuurwerkfontein huren? Wij vertellen je er met plezier meer over.

Een vuurwerkfontein huren bij Psound

Onze vuurwerkfontein is voorzien van koudvuur. Dat houdt in dat het vuur geen pijn doet mocht je in aanraking komen met de vonken, het geeft geen rookontwikkeling waardoor de sparkulars zeer geschikt zijn om binnen te gebruiken. Daarnaast is er geen vergunning nodig voor dit gave special effect. De vuurwerkfotein is bestuurbaar via een controller en kan zo in hoogte afgeregeld worden en vaker dan 1x gebruikt worden. De maximale hoogte is 5 meter. Zo’n gave opening is natuurlijk leuk en geeft extra sfeer bij bijvoorbeeld oud & nieuw, festivals, bruiloften en openingen. Een vuurwerkfontein huren is dé manier om een knalfeest te openen!

Showven sparkular huren

Ook bij de opening van een nieuw pand mogen de Sparkulars niet ontbreken. Bij Psound kun je een Showven Sparkular huren van hoge kwaliteit. Op het moment dat het lint doorgeknipt wordt, blazen de Sparkulars tot 5 meter hoogte om dat feestelijke gevoel te versterken. Dit effect zal de gasten nog lang bijblijven en geeft een mooi effect op de foto’s. Je kunt Shoven Sparkular huren in combinatie met onze rode lanceerknop voor een extra spectaculair resultaat.

Sterretjes en een vuurwerkfontein huren

De sterretjes van onze vuurwerkfonteinen geven een magische uitstraling aan ieder feest en iedere gelegenheid. Wil je graag een vuurwerkfontein huren, dan kun je zeker terecht bij Psound. Wij verhuren verschillende fonteinen van hoge kwaliteit en zorgen er zo altijd voor dat jouw feest een groot succes wordt. Ben je nog op zoek naar een ander special effect voor je evenement, bekijk dan gerust de rest van ons aanbod. Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen.