Showing all 5 results

Een draaitafel huren voor uw feest

Heeft u binnenkort een feestje en wilt u graag een echt knalfeest organiseren? Dan kunt u bij Psound een geweldige DJ set of draaitafel huren om het feest helemaal af te maken. Met onze DJ set kunt u muziek op de hoogste kwaliteit afspelen en zo een echt feestje bouwen. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden om DJ sets en een draaitafel te huren bij Psound.

DJ gear zoals de pioneer DJ set en een draaitafel huren

Bij Psound huurt u verschillende soorten DJ sets. U kunt bij ons DJ gear van de beste kwaliteit huren, zo kunt u bij ons een pioneer DJ set huren of een draaitafel huren. Al onze DJ sets en draaitafels zijn van zeer goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken. Zo heeft u geen ingewikkelde handleiding nodig voor het gebruik van de DJ set of draaitafel en kunt u er direct mee aan de slag; zo maakt Psound niet alleen een DJ set of draaitafel huren gemakkelijk, maar is het gebruik ervan ook een fluitje van een cent.

Een goede DJ controller huren of andere toffe props

De juiste DJ gear of draaitafel huren is één ding, maar daarmee heeft u natuurlijk nog niet direct een feestje. Bij ons kunt u veel verschillende props huren voor uw feestje. Zo kunt u bij ons niet alleen een DJ set of draaitafel huren, maar kunt u ook verschillende accessoires huren. Wij hebben bijvoorbeeld een leuke photobooth, confetti of een verlichte dansvloer. Kortom: bij ons kunt u alles vinden om van uw feest een echt knalfeest te maken!

Een draaitafel huren voor een tof feestje

Bent u op zoek naar een goede draaitafel om te huren, dan bent u bij Psound aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende DJ sets, zodat u de leukste muziek op uw feest kunt draaien. Geen zin om zelf de muziek te draaien, maar wel zin in de beste muziek op uw feestje? Dan kunt u ons ook inhuren als DJ. Wij komen graag op uw feest draaien en verzorgen zo alles wat u in gedachten heeft voor uw feest. Of u nu een draaitafel wilt huren of een DJ, Psound helpt u graag om het feest van uw dromen te verzorgen.

DJ set en DJ apparatuur huren bij Psound

U kunt bij Psound goede DJ apparatuur huren voor een scherpe prijs. Wij verhuren verschillende DJ apparatuur en spullen om uw feest echt mee op te leuken. Wilt u geen draaitafel of andere gear huren, maar liever een DJ laten komen? Geen punt! Wij komen met plezier draaien op uw feest. Benieuwd waarvoor u allemaal bij ons terecht kunt? Neemt u dan gerust even contact op!