Showing all 5 results

Heeft u binnenkort een feestje en wilt u graag een echt knalfeest organiseren? Dan kunt u bij Psound een geweldige DJ set huren om het feest helemaal af te maken. Met onze DJ set kunt u muziek op de hoogste kwaliteit afspelen en zo een echt feestje bouwen. 

DJ gear zoals de pioneer DJ set huren

Bij Psound huurt u verschillende soorten DJ sets. U kunt bij ons DJ gear van de beste kwaliteit huren, zo kunt u bij ons een pioneer DJ set huren. Al onze DJ sets zijn van echt goede kwaliteit en makkelijk te gebruiken. Zo heeft u geen ellenlange handleiding nodig voor het gebruik van de DJ set en kunt u er direct gemakkelijk mee aan de slag. 

Een goede DJ controller huren of andere toffe props

De juiste DJ gear huren is één, maar daarmee heeft u natuurlijk nog niet direct een feestje. Bij ons kunt u veel verschillende props huren voor uw feestje. Zo kunt u bij ons niet alleen een DJ set huren, maar kunt u ook verschillende accessoires huren. Wij hebben bijvoorbeeld een leuke photobooth, confetti of een verlichte dansvloer. Kortom: bij ons kunt u alles vinden om van uw feest een echt knalfeest te maken!

Een draaitafel huren voor een tof feestje

Bent u op zoek naar een goede draaitafel om te huren, dan bent u bij Psound aan het juiste adres. Wij verhuren verschillende DJ sets, zodat u een echt feestje kunt bouwen. Geen zin om zelf de muziek te draaien, maar wel zin in de beste muziek op uw feestje? Dan kunt u ons ook inhuren als DJ. Wij komen graag op uw feest draaien en verzorgen zo alles wat u in gedachten heeft voor uw feest!

DJ set en DJ apparatuur huren bij Psound

U kunt bij Psound goede DJ apparatuur huren voor een scherpe prijs. Wij verhuren verschillende DJ apparatuur en spullen om uw feest echt mee op te leuken. Daarbij kunt u ons ook inschakelen om op uw feest te komen draaien. Benieuwd waarvoor u allemaal bij ons terecht kunt? Neem gerust even contact op!