Showing all 7 results

Microfoons huren voor goed geluid

Heeft u binnenkort een feestje, een karaoke avond of heeft u binnenkort een presentatie waarvoor u een draadloze headset en draadloze microfoon wilt huren? Dan kunt u zeker terecht bij Psound! Bij ons kunt u microfoons huren voor iedere gelegenheid, zodat u altijd het beste uit uw evenement kunt halen.

Een draadloze headset en draadloze microfoon huren

Bij Psound kunt u een draadloze headset en draadloze microfoons huren. Alle spullen die u bij ons besluit te huren, zijn van de hoogste kwaliteit. Dat maakt dat u altijd het beste geluid heeft, of u de microfoon nu voor uw jaarlijkse karaoke avond, of voor een belangrijke presentatie huurt. Een aantal van onze microfoons komen met een draadloze headset om te huren. Fijn, zo kunt u namelijk precies horen welk geluid er door de microfoon komt en bent u perfect op de hoogte. Natuurlijk kunt u ook microfoons huren waarvoor u bijvoorbeeld een standaard nodig hebt.

Microfoons huren bij Psound

Voor wat voor evenement u ook microfoons wilt huren, wij hebben er de juiste spullen voor. Zo kunt u niet alleen microfoons bij ons vinden, maar hebben wij ook verschillende props voor tijdens feestjes én presentaties. Bent u op zoek naar iemand die het licht en geluid volledig van u kan overnemen? Ook dan kunt u bij ons terecht, wij zijn immers professioneel DJ en kunnen u hier zeker bij helpen. Benieuwd? Neem even contact met ons op!