Microfoons

Geluid huren Etten-leur 

Door het huren van onze geluidsset zal uw feest of party een flinke boost krijgen, doordat er een betere sfeer hangt wanneer gezellige muziek goed hoorbaar is. Ook is het mogelijk om op flink volume muziek te draaien.  Wij werken met Professionele audio, wellicht voor u bekend, het merk QSC, welke bekend staat om zijn zuivere geluidskwaliteit en niet kapot te krijgen is. U kunt bij ons een geluidsset huren voor een feestje van 50 personen, maar bent ook aan het juiste adres voor een speakerset voor 1000 personen. Vaak worden geluidssets bij ons gehuurd voor privéfeestjes in Etten-leur, Tilburg, Breda, Zundert, Rijsbergen, Roosendaal en Bergen op Zoom. 

U kunt uw laptop, telefoon of tablet eenvoudig aansluiten op de speakers, de geluidssets zijn plug & play en u krijgt een handleiding en alle benodigde bekabeling erbij geleverd. Daardoor is het gebruik van deze sets erg eenvoudig. We kunnen u garanderen dat tijdens uw feest ook de buren kunnen meegenieten. 

Speakers huren met versterker (actieve speaker) 

In ons speaker assortiment hebben wij verschillende speakers van het kwalitatief goede merk QSC, al onze speakers zijn voorzien van bekabeling en ingebouwde versterkers (Actieve speaker). 

Doordat onze topspeakers op statieven staan, staan ze goed, stabiel en veilig. De topspeakers staan op oorhoogte omdat de hoge tonen daaruit komen en als u deze op de grond zet worden de muziekgolven gebroken door de mensen die ervoor staan. De bass speakers worden juist wel op de grond geplaatst omdat de bass juist ver draagt en overal doorheen gaat. 

Microfoon huren 

Doormiddel van onze super kwalitatief goede, zuivere en draadloze microfoons geeft u uw feestje of gelegenheid een hele andere ervaring. Voor zakelijke gelegenheden hebben wij een kleine headsetmicrofoon die uzelf dus niet vast hoeft te houden maar wilt u nou een karaoke avond organiseren hebben wij ook de normale microfoon die u kunt vasthouden of in een statief kan zetten. 

 

 

 

 

 

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc