Showing all 5 results

Led lampen huren

Heb je een prachtige feestlocatie gevonden maar mis je net die finishing touch? Of is de locatie zo mooi dat je hem wilt accentueren? Dan hebben wij de oplossing; namelijk led lampen huren.

Met deze led verlichting tovert je jouw locatie of evenement binnen een handomdraai om naar een sfeervolle kleurrijke omgeving voor een extra speciale ervaring voor je gasten.

Al onze spots zijn voorzien van tri led technologie, waardoor we elke gewenste kleur kunnen maken. Door de lens die voor de leds gemonteerd is, zie je aan de buitenkant 1 mooie kleur.

Draadloze spots op accu huren

De oplossing wanneer je een locatie strak wilt houden, zonder kabels en stekkerdozen, is het huren van lampen op accu. Deze spots hebben zoals het woord het al zegt, een ingebouwde accu welke wel 8 tot 12 uur meegaat. Voldoende voor elk feest. Het mooie is niet alleen dat je nergens kabels hebt liggen, maar ook het gebruiksgemak, je zet de lampen op accu aan en kiest eenvoudig een kleur naar keuze of een programma naar keuze. Wil je het heft zelf in handen houden en de spots op afstand bedienen, huur dan de Prolights wifibox erbij om de lampen op afstand draadloos zelf aan te sturen. Onze accuspots toveren elke ruimte om in een geweldige sfeer.

Theater spot huren

Het is belangrijk dat wanneer een artiest of presentator op het podium staat, deze persoon goed zichtbaar is. Huur daarom een theaterspot, zodat de artiest of presentator in het licht staat.

Als een lichtshow hebt op de achtergrond dan valt de artiest al snel weg tegen de felle lampen en blijft de schaduw/ silhouet over. Dit is makkelijk te voorkomen door het huren van theaterspots. De spots zijn gebruiksvriendelijk en zijn voorzien van led verlichting zodat de artiest het niet extra warm krijgt. Daarnaast zijn de theaterspots makkelijk af te stellen en te dimmen naar de gewenste lichtopbrengst die nodig is. Onze theaterspots worden ook vaak gehuurd voor beursstands of presentaties omdat ze energiezuinig zijn.

Ondanks de led verlichting, gaat het niet ten koste van het fijne warme licht wat men zoekt in een theaterspot het is dus geen hard wit licht.