Bruiloft in Dordrecht.

Bruiloft DJ in Dordrecht

Jullie bruiloft is een dag die jullie nooit meer willen vergeten en die dan ook tot in de puntjes perfect moet zijn. Van een romantische ceremonie, tot een spetterend feest om de dag mee te eindigen! De bruiloft DJ’s in Dordrecht van Psound hebben enorm veel ervaring in het spelen op bruiloften en kunnen jullie dan ook het feest geven waar jullie altijd van gedroomd hebben. 

De beste DJ voor jullie trouwfeest in Dordrecht

Natuurlijk wil je dat jullie en jullie gasten het naar jullie zin hebben op het trouwfeest. De DJ’s van Psound weten precies hoe ze daarvoor kunnen zorgen. Wij spelen in op de wensen van jullie en jullie gasten, waardoor we iedereen probleemloos op de dansvloer krijgen. Al meer dan 12 jaar verzorgen wij van Psound de meest onvergetelijke huwelijksfeesten en zorgen we voor optimaal plezier en een volle dansvloer.

Elk bruidspaar stelt zich het huwelijksfeest anders voor. Om ervoor te zorgen dat jullie de avond van jullie leven hebben, gaan we van tevoren eerst met jullie in gesprek. We bespreken hoe jullie de avond voor je zien en wat jullie graag zouden zien in een dergelijke avond. We bespreken jullie muzieksmaak en maken een lijst van nummers die absoluut niet in de playlist mogen ontbreken. Op de avond zelf zorgen we altijd voor verzoekkaartjes. Hiermee kunnen gasten ook tijdens het feest hun favoriete muziek aanvragen, zo weten we zeker dat het feest binnen een mum van tijd loskomt.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Dordrecht is een prachtige stad in Noord-Brabant met een gezellige sfeer en een authentieke uitstraling. Je kunt hier enorm veel prachtige locaties vinden om te trouwen, maar wij hebben één echte favoriet. Hieronder vertellen we je alles over deze locatie. Ben je op zoek naar een ander soort trouwlocatie in Dordrecht? We helpen je graag met het vinden van jullie droomlocatie! Ook als je graag wilt weten of wij kunnen komen spelen op een locatie, kun je altijd even contact met ons opnemen.

De Raedtskelder

De Raedtskelder is de perfecte plek voor een onvergetelijk trouwfeest. Hier kunnen jullie elk moment van jullie huwelijk vieren, van de receptie, tot een diner, of een feestavond. Het personeel van De Raedtskelder is vriendelijk en denkt enthousiast met jullie mee en daarbij is het eten heerlijk op deze locatie. De Raedtskelder is een geweldige locatie voor het trouwfeest ‘s avonds!

Wat zijn de opties voor een bruiloft DJ in Dordrecht?

Gedurende het gesprek dat we voorafgaand aan het huwelijksfeest met jullie voeren, bespreken we alle opties. Zo kunnen jullie kiezen uit verschillende thema’s waarmee wij onze DJ show aan kunnen kleden. Verder hebben we verschillende accessoires, een verlichte dansvloer, een leuke photobooth en andere gave sfeermakers zoals lasers, vuurwerk fonteinen, confetti en een rookmachine. Met al deze opties kunnen wij jullie trouwfeest maken tot het droomfeest dat jullie altijd al gewild hebben en kan het hele feest gepersonaliseerd worden.

Op zoek naar een bruiloft DJ in Dordrecht? Neem dan contact op!

Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in het organiseren van onvergetelijke huwelijksfeesten. Jullie droomfeest organiseren we door echt naar jullie te luisteren en door een feest te plannen dat echt bij jullie past. Samen ontwerpen we de ‘look’ van het feest en stellen we een playlist samen. We maken jullie feest zo helemaal op maat. Wil je graag weten of onze bruiloft DJ in Dordrecht iets voor jullie kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op en vraag naar de mogelijkheden. Zijn jullie op zoek naar voorbeelden? Hier vind je impressies van onze verschillende feesten.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc