AV techniek tijdens presentatie te Breda

 In inspiratie

AV Presentatie set te Breda

Op 23 September 2020 verzorgden wij AV techniek tijdens een presentatie voor een nieuwe woonwijk in Breda. Tijdens de presentatie werden de plannen voor het nieuwe gebied Blossem, in West-Breda gepresenteerd. De bijeenkomst vond plaats in een oude fabriekshal welke nog in het te ontwikkelen gebied gevestigd was. Gezien de presentatie in coronatijd plaatsvond, werd er op alle fronten rekening gehouden met 1,5 meter afstand.

Accu led spots verlichting als decoratie

Er is gekozen voor het gebruik van de draadloze led spots om op de industriele locatie iets meer sfeer te creeren. Uit de 64 verschillende kleuren heeft de opdrachtgever voor de kleur groen gekozen omdat deze in het logo en het project verwerkt zit. De led spots zijn op verschillende plaatsen rondom in de locatie, iets van de muur af geplaatst voor het mooie hoge effect. Omdat de hoek bij de oude ketels erg donker was hebben we hier een aantal extra spots achter geplaatst, zo kregen ook de ketels meer aandacht en werd de industriele stijl van de fabriek extra belicht. Tegenover de presentator werd een theaterspot op statief geplaatst om de presentator mooi te belichten.
 

Beeldschermen voor een presentatie huren

Er is gekozen voor tv set 2, deze bestaat uit 2 full HD smart televisies van het merk Sharp. Met een grootte van 46 inch zijn deze televisies zeer geschikt voor presentaties voor kleine tot middelgrote presentaties. De televisies worden stevig bevestigd aan een truss op een statief, het gebruik van trussen paste perfect in deze industriele locatie. De televisies kunnen op elke gewenste hoogte opgehangen worden. Bij het ophalen hebben we gehoord dat Kajsa Ollongren, de minister van Binnenlandse Zaken en Koningsrelaties hier een succesvolle presentatie heeft geven. De organisatoren waren zeer tevreden over de service en de apparatuur van Psound.

Recent Posts
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc