Bruiloft in Ulvenhout.

Bruiloft DJ Ulvenhout

Dit gezellige dorpje in Noord-Brabant biedt een hoop prachtige trouwlocaties. Hieronder vertellen wij je over twee van onze favoriete locaties. Heb je al een locatie gevonden? Vergeet dan niet even contact met ons op te nemen, zodat wij op jouw bruiloft voor muziek en licht kunnen zorgen!

De beste drive-in show op jullie trouwlocatie in Ulvenhout

Wij zorgen ervoor dat jullie feest een echt knalfeest wordt. We kunnen jullie muzieksmaak en de smaak van jullie gasten feilloos aanvoelen en draaien daarom altijd de beste muziek. Een voordeel van het inschakelen van Psound is dat jullie alleen maar voor de locatie hoeven te zorgen. Wij verzorgen namelijk een volledige drive-in show wat betekent dat wij alle apparatuur en verlichting zelf meenemen. Daarbij hebben wij acht verschillende shows die we op smaak nog wat aan kunnen passen. Zo weet je altijd zeker dat wij een show hebben die binnen jullie wensen en budget past.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Een professionele DJ voor jullie trouwfeest in Ulvenhout

Als je gaat trouwen, wil je dat alles perfect is. Zo ook natuurlijk het feest. Psound kan je helpen met de verlichting en natuurlijk de muziek op jullie feest. Onze professionele DJ’s kunnen zorgen voor een knalfeest. Van te voren gaan we natuurlijk uitgebreid met jullie in gesprek, zodat wij een goed beeld hebben van het soort feest dat jullie graag zouden willen. We maken een uitgebreide playlist van jullie favoriete muziek en ook jullie gasten kunnen op de avond zelf nog verzoeknummers indienen. Zo zorgen we voor een optimale sfeer in de zaal. Wij kunnen, naast verlichting en geluid, ook voor een aantal accessoires zorgen. Zo beschikken wij over een verlichte dansvloer en een gezellige photobooth om de bijzondere momenten mee vast te leggen.

fazanterie-ulvenhout-small

FAZANTERIE ULVENHOUT

De Fazant in Ulvenhout is een officiële trouwlocatie. Hier kunnen jullie van ceremonie tot feestavond terecht. Dat is wel zo fijn, want dit zorgt ervoor dat jullie niet van hot naar her moeten reizen en dat zorgt dan weer voor een hoop rust op de mooiste dag van jullie leven. De Fazanterie heeft beschikking tot een aantal prachtige zalen waar jullie kunnen dineren en feesten. 

De binnentuin van deze locatie is geweldig voor de foto’s en de ceremonie. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat jullie trouwdag met slecht weer letterlijk in het water valt, want er is meer dan voldoende ruimte om de ceremonie binnen te houden. Ook de buitenplaats kan overdekt worden. Tijdens het feest kunnen jullie heerlijk lang genieten, want de Fazanterie heeft speciale openingstijden voor bruiloften.

landgoed-ulvenhart-chaam-small

LANDGOED ULVENHART

Landgoed Ulverhart ligt midden in de natuur aan het Ulvenhoutse Bos en de vennen van de Strijbeekse Hei. Het is een magische plaats om elkaar het jawoord te geven. Jullie kunnen de huwelijksceremonie in de openlucht, op het historische landgoed laten houden. Vervolgens gaan jullie voor de receptie naar de Vlaamse Schuur, of de 17e eeuwse herberg de Jager. 

De locatie heeft meerdere zalen, waar jullie heerlijk kunnen feesten en eten en ook bij Landgoed Ulvenhart kunnen jullie voor het hele huwelijk terecht. Sterker nog, jullie kunnen zelfs jullie huwelijksnacht op het landgoed doorbrengen, zodat jullie trouwdag helemaal compleet is wanneer je op deze locatie trouwt.

Trouwen in Ulvenhout? Zo pakken wij het aan!

Wij zorgen al meer dan 12 jaar voor onvergetelijke huwelijken. Dat doen we door ervoor te zorgen dat de feesten die wij verzorgen, echt bij jullie passen. Voor het plannen van een dergelijk feest gaan we dan ook met jullie in gesprek, zodat wij een plan kunnen maken dat perfect bij jullie past. Wij kunnen jullie feest helemaal op maat ontwerpen, zo hebben wij bijvoorbeeld een verlichte dansvloer en een photobooth voor het vastleggen van de mooiste herinneringen.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc