Bruiloft in Etten-Leur.

Bruiloft DJ in Etten-Leur

Je bruiloft is een dag die je nooit meer wil vergeten. Maar dan moet de dag natuurlijk wel eindigen met een spetterend feest! De bruiloft DJ’s van Psound zijn heel ervaren en weten precies hoe ze van jouw feest een succes moeten maken. Het is natuurlijk jullie feest, en daarom worden jullie wensen nooit uit het oog verloren. In een gesprek kun je al je voorkeuren aangeven, maar ook tijdens het feest zal de DJ dit feilloos aanvoelen. Natuurlijk wil je ook dat je gasten het naar hun zin hebben. De bruiloft DJ’s van Psound spelen in op de wensen van je gasten, waardoor ze iedereen op de dansvloer krijgen. En daardoor kun jij zorgeloos genieten van een fijne sfeer!

Dé drive-in show in Etten-Leur voor jullie bruiloft

Wij van Psound weten precies wat we moeten doen om de optimale sfeer in een zaal te bereiken. We voelen feilloos de muzieksmaak van jullie en jullie gasten aan, waardoor het feest altijd geslaagd zal zijn. Als jullie kiezen om onze drive-in show in te schakelen voor jullie trouwfeest in Etten-Leur, kunnen wij jullie volledig ontzorgen. Wij hebben namelijk alle materialen die nodig zijn om er een knalfeest van te maken en nemen dan ook alles mee.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

De ideale trouwlocatie in Etten-Leur kiezen met onze bruiloft DJ

Bosschenhoofd, Hoeve, Etten-Leur, het zijn allemaal plekken waar je enorm leuke trouwlocaties hebt. Ook ligt het vliegveld Seppe hier in de buurt, waar je prachtige, spectaculaire trouwfoto’s kunt maken. Wil je in Etten-Leur of in de regio gaan trouwen, maar weet je niet zo goed waar? Wij geven je hieronder een aantal tips.

De Reiskoffer

Hotel De Reiskoffer is een authentieke evenementenlocatie waar jullie heerlijk kunnen genieten van jullie grote dag. Het personeel van deze fijne trouwlocatie denkt graag met je mee en doet er alles aan om het beste uit jullie dag te halen. Decoratie, eten, hapjes en alle andere faciliteiten worden goed geregeld. Samen stellen jullie een planning en een menu samen, waardoor jullie dag vlekkeloos kan verlopen.

Het hoofdgebouw van dit hotel, stamt uit de vorige eeuw, waardoor de locatie een bijzondere sfeer krijgt. De locatie heeft een kapel, waar zo’n 70 personen in passen en een feestzaal goed voor ruim 200 personen. Het grootste voordeel? Na jullie knalfeest kun je gemakkelijk een hotelkamer boeken, waar jullie kunnen genieten van de huwelijksnacht.

Bovendonk

Bovendonk is echt dé historische alles in één trouwlocatie. Bovendonk is de ideale trouwlocatie van receptie tot feest inclusief overnachting en diner. De romantische locatie in Hoeven, tussen Roosendaal en Etten-Leur is een officiële trouwlocatie, trouwen kan dus in de prachtige binnentuin of een van de historische zalen. 

Ook feesten kan in de sfeervolle feestzaal met DJ en band. In deze zalen is plek voor maar liefst 300 personen. Meer dan voldoende plek voor een knalfeest dus. Bovendonk beschikt over een veelzijdige keuken om jullie bruiloft tot in de puntjes te verzorgen. Geniet van een uitgeserveerd diner of rijkelijk buffet in een van de sfeervolle ruimtes en van bijzondere hapjes tijdens de feestavond. Met de samengestelde feestarrangementen weten jullie precies waar jullie aan toe zijn én genieten jullie van een geheel verzorgde feestavond waarbij het aan niets ontbreekt.

Het Havenhuis

Het Havenhuis is dé trouwlocatie van Etten-Leur. Het is een non traditionele locatie, geen twaalf-in-een-dozijn locatie. Als jullie op zoek zijn naar een originele locatie, is restaurant het Havenhuis echt iets voor jullie. De locatie heeft naast het restaurant, ook twee zalen beschikbaar, waar jullie intiem van jullie gezelschap kunnen genieten.

De stoere, industriële uitstraling van het Havenhuis geeft de locatie een indrukwekkende aanblik. De hoge ramen met een schitterende lichtinval zijn de pronkstukken van de locatie. Geniet met al je gasten van deze geweldige locatie, waar je ook nog eens prachtige trouwfoto’s kunt maken!

De beste DJ voor jullie bruiloft in Bosschenhoofd, Hoeven, of Etten-Leur

Op jullie grote dag, moet alles perfect zijn. Het feest waarmee jullie je dag afsluiten, moet een onvergetelijk knalfeest zijn. Als jullie op zoek zijn naar een DJ in de omgeving van Etten-Leur en contact met ons opnemen, gaan we eerst uitgebreid met jullie in gesprek. Zo komen we erachter wat jullie wensen zijn en kunnen wij ervoor zorgen dat jullie niets tekort komen. Op het feest zelf zorgen we altijd voor verzoekkaartjes, zo kunnen gasten ook hun favoriete muziek aanvragen.

Natuurlijk kunnen wij ook de verlichting verzorgen. Zo zorgen we voor de perfecte sfeer. Wij hebben een aantal extra attributen die je bij ons kunt huren. Zo hebben wij een verlichte dansvloer en een photobooth waar je de leukste herinneringen mee vast kunt leggen.

Trouwen in Etten-Leur? Zo pakken wij het aan!

Wanneer je gaat trouwen, dan wil je dat het de mooiste dag van je leven wordt. Niet alleen de ceremonie, maar ook het feest moet helemaal naar wens zijn. PSound verzorgt al meer dan 12 jaar de beste huwelijksfeesten door onze verhuur van licht en geluid. Zo kun je bij ons een DJ huren voor uw huwelijk in Etten-Leur en alles wat erbij komt kijken om een geweldig feest te geven. Denk aan discovloeren, schuimmachines en bellenblaasmachines, aan een vintage photobooth of een beamer en scherm voor een leuke, persoonlijke video. Wat u ook wilt, PSound regelt het. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc