DJ huren Roosendaal.

DJ HUREN ROOSENDAAL

Ben je op zoek naar een DJ in Roosendaal? Dan ben je bij Psound aan het juiste adres. De Dj’s van Psound zijn allround en ervaren, waardoor ze van ieder feest een knalfeest kunnen maken! Ze voelen jouw wensen, maar ook die van je gasten feilloos aan. Hierdoor krijgen ze iedereen op de dansvloer. Of het nou gaat om een bedrijfsfeestbruiloftverjaardag of jubileum, alles is mogelijk!

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

DJ-Shows

Gold DJ Show
Vintage DJ Show
White DJ Show + Live entertainment
Industrial DJ show
Vintage DJ Show + Dansvloer
Silver DJ show
White DJ show
Gold DJ Show Vintage DJ Show White DJ Show + Live entertainment Industrial DJ show Vintage DJ Show + Dansvloer Silver DJ show White DJ show

Bekijk meer impressies

Trouwen in Roosendaal? De beste DJ voor jullie trouwfeest in Roosendaal!

Wij van PSound hebben enorm veel ervaring met het draaien van muziek op trouwfeesten en bruiloften. Zo weten wij aan de hand van een goed gesprek vaak precies welke muziek we moeten draaien om de sfeer er goed in te krijgen. Omdat wij voor de verlichting en het geluid kunnen zorgen, nemen we jullie een hoop geregel uit handen. Zo zorgen we ervoor dat jullie kunnen genieten van een geweldig knalfeest op een van de mooiste dagen van jullie leven.

Boek een drive-in show op jouw locatie in Roosendaal

Wil jij je feest naar een hoger niveau tillen? Dan is een drive-in show in Roosendaal hiervoor de perfecte oplossing. Naast muziek wordt er namelijk ook een complete beleving gecreëerd door middel van een lichtshow, decor of andere attributen. Het leuke aan deze drive-in shows is dat er verschillende thema’s zijn waar je uit kunt kiezen. Is après skiën jouw favoriete bezigheid? Dan kun je kiezen voor de après ski show, waarbij je je voor even op jouw favoriete ski bestemming waant. Tijdens deze show kun je namelijk uit je dak gaan op te gekke après ski hits terwijl je kunt genieten van de gezellige sfeer. Deze sfeer wordt gecreëerd met behulp van een decorwand, sneeuwmachine en confetti shooters. Ben jij juist meer van exclusiviteit en luxe? Dan is de white show misschien meer iets voor jou. Door middel van luxe witte zuilen en bewegend licht ontstaat er een stijlvolle show. Ook de kerstshow en de vintage show zijn erg leuke opties als je op zoek bent naar een drive-in show.

DJ in Roosendaal nodig? Neem vrijblijvend contact op met ons

Psound ontzorgt, werkt professioneel, heeft jarenlange ervaring en levert de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien verzorgen wij maatwerk, voor zowel grote als kleine evenementen. Organiseer je binnenkort een feest, evenement, jubileum, diploma uitreiking of opening van je winkel? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ook voor een bedrijfsfeest in Roosendaal kun je bij ons terecht. Zo kunnen we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Bel naar 076-5321226 of mail naar info@psound.nl.

Genomineerd DJ’s

Jullie wensen staan centraal

Modernste drive-in show

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc