De juiste Dj tijdens jullie huwelijksfeest

 In inspiratie

het kiezen van de juiste dj

Jullie gaan trouwen en kiezen ervoor om onder andere een Dj in te huren. Het moet natuurlijk een onvergetelijk huwelijksfeest worden met de beste muziek. Maar hoe weten jullie nu of de Dj bij jullie past? Het is namelijk erg belangrijk. Hij moet natuurlijk wel met plezier jullie muziek draaien. Jullie moeten ook het gevoel hebben dat het goed zit en dat hij het leuk vind om te draaien op jullie bruiloft. Lees snel verder over alles wat er bij komt kijken bij het kiezen van de juiste Dj!

Vrijblijvend gesprek bij Psound

Nadat jullie contact met ons hebben opgenomen vanwege interesse in Psound, plannen wij graag een vrijblijvend gesprek met jullie in. Met het gesprek nodigen wij jullie graag hier uit om te praten over jullie bruiloft. We gaan het hebben over jullie trouwlocatie, jullie muziekvoorkeuren die wel en niet gedraaid mogen worden, wensen van jullie en natuurlijk over de Dj. Psound beschikt over een groot deel aan professionele Dj’s. Na een aantal specifieke vragen gaan we daarom kijken welke Dj het beste bij jullie past.

De wensenlijst

Ongeveer 2 weken voor jullie bruiloft mailen wij naar jullie de wensenlijst. De wensenlijst is een lijst met open regels waarbij jullie muzieknummers mogen opgeven die écht op jullie bruiloft gedraaid moeten worden. Dit doen we 2 weken van tevoren sturen omdat de muziek dan het meest recent is van nieuwe liedjes. Hiermee kan de Dj zich perfect voorbereiden om de ultieme muziek te verzorgen voor jullie bruiloft en worden jullie all time favorites gedraaid.

Meer weten over het boeken van je bruiloft DJ? Bekijk onze bruiloft DJ pagina.

Recent Posts
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc