Bruiloft DJ ‘s-Hertogenbosch

Bruiloft DJ in ‘s-Hertogenbosch

Wij van PSound hebben ruim 12 jaar ervaring in het draaien op trouwfeesten en bruiloften in Den Bosch. Wij weten precies hoe we voor de juiste sfeer op jullie feest zorgen en kunnen jullie voor een groot deel ontzorgen door voor de verlichting en de muziek te zorgen. Vóór jullie feest gaan we met jullie in gesprek, zodat we jullie een beetje kunnen leren kennen en we een persoonlijke playlist voor jullie samen kunnen stellen. Verder kunnen we op het feest zelf ook voor verzoek kaartjes zorgen, waardoor jullie gasten ook nummers aan kunnen vragen. Zo zit de sfeer er binnen mum van tijd in!

De beste drive-in show in Den Bosch

Op jullie trouwfeest is het belangrijk dat je lekker kunt ontspannen en kunt genieten van de dag. Wij van PSound doen ons uiterste best om daarvoor te zorgen. Zo zorgen wij voor alle verlichting en geluidsapparatuur en komen we dus met een volledige drive-in show. We hebben dan ook verschillende DJ shows voor jullie ter beschikking, zodat jullie je hele feest kunnen personaliseren en in een thema kunnen gieten. Wij zorgen altijd voor reserve apparatuur en een reserve DJ, zodat jullie je nooit zorgen hoeven te maken over of jullie feest wel door kan gaan of niet.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

De ideale trouwlocatie in Den Bosch kiezen met onze Bruiloft DJ

Deze hoofdstad van de provincie Noord-Brabant staat bekend om onder andere carnaval en de Sint-Janskathedraal. Het is een gezellige, typisch Brabantse stad die vaak meer als een dorp dan als een stad aanvoelt. In de stad valt ontzettend veel te doen en te zien en dat maakt het dan ook enorm leuk om midden in de stad je trouwfoto’s te laten maken. ‘s-Hertogenbosch, ofwel Den Bosch, is met al zijn prachtige geveltjes namelijk hartstikke fotogeniek!

Den Bosch wordt doorkruist door twee rivieren, namelijk de Dommel en de Binnendieze. Deze rivieren zijn één van de vele locaties waar het geweldig is om trouwfoto’s te maken. Ook de oude stadsmuren, de St. Janskathedraal en het Noordbrabants Museum zijn enorm mooie locaties. Gelukkig zijn er ook meer dan genoeg locaties om de ceremonie en het feest te houden. Wij van psound hebben een paar favorieten.

5001-kasteel-meerwijk18740

KASTEEL MEERWIJK

Trouwen in een kasteel, wie wilt dat nou niet! Kasteel Meerwijk is een officiële trouwlocatie en dat betekent dan ook dat je alle onderdelen van jullie trouwdag op deze locatie kunt vieren. Je hoeft dus niet steeds te verhuizen. Bij Kasteel Meerwijk wordt daarbij nét even dat stapje extra gedaan om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag ook echt van jullie is. Er zijn dan ook geen twee feesten tegelijk, als je de locatie huurt, is de locatie helemaal van jullie.

golden-tulip-hotel-central-serre

GOLDEN TULIP HOTEL CENTRAL

Het regelen van een huwelijk kan een drukke bezigheid zijn, het Golden Tulip Hotel Central probeert je daar zo veel mogelijk mee te helpen. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor een trouwerij op deze locatie. Daarbij is dit een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat je, net zoals bij Kasteel Meerwijk, hier terecht kunt voor je hele huwelijk. Wel zo makkelijk!

Een professionele DJ op jullie trouwfeest in ‘s-Hertogenbosch

Na de ceremonie en alle plechtigheden is er nog één ding over om te doen op jullie grote dag, namelijk feesten en de dag met een knaller afsluiten. Samen met onze professionele DJ’s gaan jullie in gesprek en maken jullie een plan voor het feest. Zo zorgen wij van Psound voor jullie favoriete muziek, de mooiste verlichting en de leukste accessoires, zoals een verlichte dansvloer of een photobooth. Willen jullie meer weten over onze DJ’s en de shows die wij bieden? Neem dan even contact met ons op, we helpen jullie graag met het regelen van jullie trouwfeest.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc