Viert u binnenkort een feestje en bent u op zoek naar verlichtingsmateriaal of verlichtingsapparatuur om te huren? Dan kunt u zeker bij PSound terecht. Bij ons kunt u namelijk de beste lichtinstallatie huren en wij kunnen dan ook een geweldige lichtshow voor u verzorgen. Maak uw feest compleet met onze verlichtingsapparatuur – gemakkelijk online te huren.

Showing all 42 results

Professionele DJ verlichting huren

Licht huren bij PSound geeft uw feestje een hele andere sfeer door middel van kwalitatief goede en scherpe lichtsets. U kunt bij ons dan ook dj verlichting huren van hoge kwaliteit. Bij de verschillende lichtsets is alles inbegrepen, denk hierbij aan bekabeling, besturing en handleiding. Er zijn kleine en grote lichtsets verkrijgbaar. Een lichtset huren maakt dat u direct alle benodigde verlichting heeft. Natuurlijk kunt u ook een lichtshow huren, voor een spectaculaire uitkomst. Naast de verschillende lichtsets is er meer professionele verlichting en benodigdheden beschikbaar. Denk hierbij aan; feestverlichting, podiumverlichting, lichtsturing, rook, spots en statieven. Besluit u onze DJ lichten en lampen te huren, dan weet u zeker dat u klaar bent voor een geweldig feest.

Bij PSound wordt er vooral gebruikt gemaakt LED verlichting. Als u LED-verlichting huurt is het belangrijk om te weten dat LED-verlichting beschikt over de mogelijkheid meerdere kleuren te projecteren, veel minder stroom (dan halogeen) verbruikt, het geeft minder warmte af geeft en het een stroboscoop effect kan creëren zonder dat hier een aparte stroboscoop voor nodig is. Een stroboscoop effect houdt in dat de lichten heel snel kunnen flikkeren in de gewenste kleur(en). 

Bij PSound kun je dus altijd het beste licht huren voor jouw feestje, of je nu op zoek bent naar een spectaculaire lichtshow om te huren, een lichtset wilt huren of op zoek bent naar los verlichtingsmateriaal.

Een goede lichtset huren

Door uw dj verlichting bij PSound te huren, stellen wij u in de gelegenheid uw feestje extra op te fleuren en net het verschil te maken zodat uw feest als een professioneel feest wordt gezien. Zo kunt u uw feest compleet maken door het toevoegen van decoratie zoals lichtzuilen, prikkabels, LED-powerblinders en vintage blaze’s. U kunt uw lichtsets en lichten simpel met een PSound laptop besturen. Handig, zo wordt een lichtset huren erg makkelijk. En dat is wat u wilt op uw feest: lichtapparatuur dat gemakkelijk te bedienen is, zodat u zich kunt focussen op dansen en gezelligheid.

Een prachtige lichtshow huren

In het verlichting assortiment voor de beste feesten kunt u denken aan lichteffecten zoals de zogeheten ‘mushroom’. Dit houdt er extra beweging komt in uw feest door de bewegende lichteffecten. Maar denk ook eens aan een blacklight. Dit is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een neon party of een discobal. Felle kleuren lichten daarmee op waardoor uw feest een extra dimensie krijgt! U kunt gemakkelijk een dergelijke lichtshow huren bij ons. Uw licht huren doet u eenvoudig online. Heeft u vragen over onze lichtapparatuur, een lichtinstallatie huren of een lichtshow huren? U mag altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie.

De beste dj verlichting huren

Bij Psound kunt u de beste dj verlichting, lichtshow of lichtset huren. Met onze verschillende lampen en shows weet u zeker dat u een geweldige sfeer voor uw feest neerzet. Naast muziek is licht immers een grote sfeermaker. Bent u benieuwd wat voor dj verlichting u precies kunt huren bij ons? Neem dan gerust even contact met ons op.