Showing all 14 results

Truss is een aluminium product dat veel collega’s huren om tijdelijke truss constructies te bouwen. Een truss is te gebruiken bij alle soorten evenementen en is geschikt voor veel verschillende doeleinden. Een truss wordt vaak gebruikt om lampen/verlichting op te hangen of om decoratie in op te hangen. Maar u kunt bij Psound ook een truss huren om verticaal neer te zetten op een verzwaarde baseplate en er een TV aan te hangen.

Truss constructie huren

Trussen huren is bij vrijwel elk groter evenement nodig, denk aan een concert, festival of zelfs al bij een uitgebreide drive-in show met een lichtbrug. Truss bestaat in allerlei lengtes, wij hebben trussen in de maten: 0,29 M, 0,5 M, 1 M en 2 M. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan trusshoeken, bijv. een 90 graden trusshoek, een T-stuk, een carréhoek, of kruisstuk met down. Door ons grote assortiment aan lengtes en hoeken kunt u altijd de geschikte truss constructie huren voor uw project.

Truss verhuur kan ook dienen voor een tijdelijke overkapping, podium of als bannerframe langs de weg. Ook bij beurzen worden trussen veelvuldig verhuurd voor het bouwen van beursstands. In deze truss-constructies worden vervolgens banners van het bedrijf gehangen om zo wanden te creëren.

Prolyte X30V serie

Wij werken met het gerenommeerde merk van Nederlandse fabrikant; Prolyte. Prolyte is het meest gebruikte merk truss binnen de evenementenbranche in Nederland. Wij werken met de Prolyte X30V serie, welke veel gewicht kan dragen en multifunctioneel is. Bij het gebruik van truss staat veiligheid voorop, daarom is het van groot belang dat u alleen dezelfde types truss op elkaar gebruikt.

Truss systeem huren

Om truss rechtop te zetten, heb je zware baseplates nodig, zodat de truss niet omvalt. Ook wanneer je een truss carréhoek (trussvierkant op poten) bouwt is het verstandig kleine baseplates eronder te plaatsen, zodat de vloer op locatie niet beschadigd wordt, of juist de constructie een rechte basis heeft. Baseplates huren is mogelijk in verschillende maten en gewichtsklassen.

Truss huren bij Psound

Wilt u een truss systeem huren voor uw feest, partij of evenement? Wij hebben meerdere trussen in ons assortiment wij hebben de trussen in de maten: 0,29 M, 0,5 M, 1 M en 2 M. Wij kunnen u ook hoeken baseplates verhuren. Wij beschikken dus over veelzijdig assortiment wat betreft trussen.