Showing all 8 results

Lichtcontroller huren

Veel verlichting kan stand alone werken, dit houdt in dat de verlichting op de muziek reageert, dit kan echter resulteren in erg flikkerende lampen, welke ook bij een rustig stukje tekeer gaan. Wil je nou een professionele lichtshow, waarbij de verlichting aangepast wordt op de door jou ingestelde beat en jezelf vaste kleuren en programma’s kunt kiezen, kies er dan voor om een lichtsturing te huren.

Bij Psound werken we met gebruiksvriendelijke en overzichtelijke lichtsturingen, meestal al voorgeprogrammeerd voor de lampen die jij wilt huren. Zo kun je op jouw feest snel en gemakkelijk de verlichting aansturen.

Wij maken gebruik van eenvoudige lichtcontrollers zoals de showtec lite, showtec lichtdesk pro 136, showtec showmaster 24.

Lichtsturing laptop huren

Ook verhuren wij laptops met daarop lichtsturing software zoals sweetlight, daslight en pangolin quickshow laser software, welke speciaal voor lasers is ontwikkeld. Er zijn ook laptops beschikbaar met touchscreen voor extra gebruiksgemak. Bij de verhuur van een lichtsturings laptop wordt een DMX (lichtsturings) interface meegeleverd.