Bruiloft in Limbricht.

Bruiloft DJ in Limbricht

Je bruiloft is een dag die je nooit meer wil vergeten. Maar dan moet de dag natuurlijk wel eindigen met een spetterend feest! De bruiloft DJ’s van Psound zijn heel ervaren en weten precies hoe ze van jouw feest een succes moeten maken. Het is natuurlijk jullie feest, en daarom worden jullie wensen nooit uit het oog verloren. In een gesprek kun je al je voorkeuren aangeven, maar ook tijdens het feest zal de DJ dit feilloos aanvoelen. Natuurlijk wil je ook dat je gasten het naar hun zin hebben. De bruiloft DJ’s van Psound spelen in op de wensen van je gasten, waardoor ze iedereen op de dansvloer krijgen. En daardoor kun jij zorgeloos genieten van een fijne sfeer!

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Basis DJ show gedurende 5 uur
596,33 (excl. BTW) 650,00 (incl. BTW)
Silver DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Gold DJ show gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Apres ski DJ show gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
White DJ show gedurende 5 uur
871,56 (excl. BTW) 950,00 (incl. BTW)

Benieuwd naar onze All-in prijzen?

De ideale trouwlocatie kiezen met onze Bruiloft DJ in Limbricht

Limbricht is een klein kerkdorpje in Limburg. Limburg is een geweldige provincie om te trouwen, want er is behoorlijk wat prachtige natuur te vinden. Je waant je even in de heuvels van Toscane als je door het landschap van de provincie wandelt. Om dit sprookjesbeeld helemaal af te maken, hebben wij een schitterende locatie voor je gevonden.

Een feestelijke DJ voor jullie bruiloft in Limbricht

Wij van Psound hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het creëren van een geweldige feestavond. Voor jullie bruiloft gaan we samen aan de slag met het opstellen van een playlist en maken we een plan. Zo zorgen we ervoor dat jullie feest echt bij jullie past en dat de hele avond om jullie draait. 

Ter aanvulling van dit geweldige feest kunnen wij niet alleen de muziek, maar ook de verlichting verzorgen. Daarbij hebben we ook een geweldige, verlichte dansvloer en een leuke photobooth voor het vastleggen van de leukste herinneringen. Willen jullie weten wat wij voor jullie feest kunnen betekenen, hebben jullie nog wat meer informatie nodig, of hebben jullie nog vragen? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen jullie graag.

Kasteel Limbricht

Droom je ervan om in een echt kasteel te trouwen? Landgoed Kasteel Limbricht staat voor sfeervol genieten op een unieke locatie die historie ademt! In de voorburcht vindt je verschillende feestzalen die onder andere gebruikt worden voor bruiloften, bedrijfsfeesten en diverse andere events. Ook zijn er op Landgoed Kasteel Limbricht twee horecagelegenheden gevestigd: Brasserie Het Proeflokaal & Restaurant Het Schapenhuis. 

Het trotse middelpunt van het landgoed is de eeuwenoude hoofdburcht die is omgetoverd tot Vergaderburcht en ook de sfeervolle binnenplaats wordt met regelmaat ingezet als outdoor-eventlocatie. Kasteel Limbricht is van alle markten thuis. Zowel het kasteel, de zalen, als het landgoed zijn werkelijk adembenemend. Jullie kunnen hier prachtige foto’s laten maken en genieten van een werkelijk schitterende ceremonie.

Hoe pakken wij het aan?

Wij zorgen al meer dan 12 jaar voor onvergetelijke huwelijken. Dat doen we door ervoor te zorgen dat de feesten die wij verzorgen, echt bij jullie passen. Voor het plannen van een dergelijk feest gaan we dan ook met jullie in gesprek, zodat wij een plan kunnen maken dat perfect bij jullie past. Wij kunnen jullie feest helemaal op maat ontwerpen, zo hebben wij bijvoorbeeld een verlichte dansvloer en een photobooth voor het vastleggen van de mooiste herinneringen.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Bekijk meer impressies

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc