Bruiloft in Den Hout.

Bruiloft DJ Den Hout

Den Hout is een klein kerkdorp in de gemeente Oosterhout dat slechts zo’n 1200 inwoners telt. Er liggen een paar grote steden in de buurt van het dorp, maar Den Hout is maar klein en simpel. Toch kun je ook in dit kleine dorpje prachtig trouwen. Onze favoriete locatie noemen we hieronder voor je, maar we kijken ook even naar de steden die in de buurt liggen. Heb je al een locatie gevonden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor het licht en geluid.

De beste DJ op jullie trouwlocatie in Den Hout

Wij van Psound zijn allemaal ervaren DJ’s en komen dan ook op veel bruiloften. We weten hoe belangrijk het feest voor jullie kan zijn en doen er dan ook alles aan om dat feest tot een goed einde te brengen. Het voordeel van het inschakelen van Psound is dat wij een volledige drive-in show hebben. Dit betekent dat wij de hele show en alle apparatuur voor jullie meenemen, zodat jullie je helemaal geen zorgen meer hoeven te maken. Laat het regelen en het draaien van muziek maar aan ons over, dan kunnen jullie gewoon genieten van een heerlijke avond.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

De mooiste steden om te trouwen

Zoals we al schreven, liggen er rondom Den Hout een paar prachtige steden om te trouwen. Misschien wil je juist graag in een grotere stad trouwen, of komt dat beter uit, omdat veel van je gasten uit die stad komen. Wanneer je gaat kijken naar trouwlocaties in de buurt, is het zeker een aanrader om eens te kijken naar Oosterhout, Breda of Tilburg. Al deze steden liggen op ongeveer 30 minuten (of minder) rijden van Den Hout en zijn dus prima te bereiken.

Trouwen in Den Hout met een DJ van Psound

Trouwen is een van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven en je wilt natuurlijk dat alles op deze dag perfect is. Het is dan ook fijn als je in zee kunt gaan met professionals, zoals onze DJ’s. Wij van Psound zetten jouw voorkeuren en keuzes altijd op nummer één, waardoor jullie kunnen genieten van een persoonlijk en sfeervol feest. Wij draaien alleen maar nummers die bij jullie muzieksmaak passen en zorgen voor de juiste verlichting en sfeer. Ook kunnen wij verschillende accessoires verzorgen, zoals een verlichte dansvloer of een Photobooth.

houtse-meer-den-hout

HET HOUTSE MEER

Jullie trouwdag is de belangrijkste dag van jullie leven. Het is dan ook een dag die er perfect uit moet zien, bij het Houtse Meer wordt dat voor je geregeld. Stel je voor: prachtige witte stoeltjes op het strand, aan het water, terwijl jullie elkaar het jawoord geven. Bij het Houtse Meer kun je een serene, relaxte sfeer verwachten. Gelukkig ligt er ook altijd een slecht weer-scenario klaar, voor het geval het Nederlandse weer zich van zijn slechte kant laat zien.

Jullie dag beloofd ontspannen en romantisch te verlopen wanneer jullie besluiten te trouwen bij het Houtse Meer . Na de ceremonie kunnen jullie, samen met de gasten, proosten op het borrelterras. Dit terras is overdekt, waardoor je droog en beschut staat. Is het toch te koud? deze trouwlocatie heeft ook een aantal zalen met een prachtig uitzicht op het meer. Voor het diner krijg je heerlijke, kleine hapjes op stoere houten planken, een sit-down barbecue, foodstands of een heerlijk 3-gangen diner. Alles is mogelijk bij het Houtse Meer en jullie kunnen je gehele bruiloft dan dus ook op één locatie vieren.

Hoe pakken wij het aan?

Wij zorgen al meer dan 12 jaar voor onvergetelijke huwelijken. Dat doen we door ervoor te zorgen dat de feesten die wij verzorgen, echt bij jullie passen. Voor het plannen van een dergelijk feest gaan we dan ook met jullie in gesprek, zodat wij een plan kunnen maken dat perfect bij jullie past. Wij kunnen jullie feest helemaal op maat ontwerpen, zo hebben wij bijvoorbeeld een verlichte dansvloer en een photobooth voor het vastleggen van de mooiste herinneringen.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc