Impressie.

Impressies

Keurmerk trouwen

All in prijzen

Altijd back-up DJ

Dit vonden zij van hun Psound feest

5 / 5

Gemiddeld uit 21 ervaringen

9.3 / 10

Gemiddeld uit 29 ervaringen

5 / 5

Gemiddeld uit 14 ervaringen

5 / 5

Gemiddeld uit 24 ervaringen

 • Heerlijk feestje gehad met jullie! Een avond om nooit te vergeten, bedankt  

      
  Erwin Roks
 • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

      
  Robbert en Gwenny
 • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

      
  Jeffrey en Shirley Verweij
 • Het was een zeer gezellig feestje. Locatie en muziek was helemaal te gek. Zeker voor herhaling vatbaar.  

      
  Hans
 • Onze bruiloft was een droomdag mede dankzij Psound! Alles wat we wilde was mogelijk en de communicatie ging soepel.. Patrick heeft voorafgaand aan de dag met ons meegedacht over technische zaken en was heel flexibel in het maken van afspraken. Ook zijn collega die op de avond het licht aanstuurde deed het super! Erg aan te bevelen dus!  

      
  Mare en Rolf
 • Dj Patrick heeft van ons bruiloftsfeest een onvergetelijke avond gemaakt. We hebben Veel positieve reacties van onze gasten gehad. Als we nog eens een keer een feestje hebben dan weten we je zeker te vinden. Nogmaals ontzettend bedankt!!  

      
  Erik en Kelly van de Bovenkamp
 • DJ Frank provided music for our wedding. He did a great job in playing all of our requested songs, adding his own selections, and keeping the party energized. We fully recommend him!  

      
  Jay Lee
 • Onze bruiloft was voor ons een dag die perfect moest zijn.. Na een leuk kennismaking gesprek met DJ Rémy, een uitgebreide vragenlijst en een samenvattend gesprek vlak voor de bruiloft, heeft Psound een feest neergezet die nu nog door swingt in ons hoofd en in die hoofden van onze gasten. Wanneer de hele zaal vol staat, terwijl het bloedheet is en de DJ krijgt de hele zaal ook nog eens op de hurken, dan weet je dat de muziek, de sfeer en de aankleding perfect is! Het was een top feest! Thanks!  

      
  Jelmer & Kim
 • Afgelopen zaterdag is ons trouwfeest op het strand tot in de puntjes verzorgd door Patrick! Heel erg gaaf feest gehad met super geluid en licht. Goede mix van onze muziek en verzoekjes, het ging helemaal los! De DJ was laat thuis doordat het duin wat hoger was dan gepland, sorry Patrick  

      
  Lotte en Wilco
 • Patrick draaide op onze bruiloft en heeft het super gedaan! Vanaf het begin was de muziek meteen top, was er een goede sfeer en ook de dansvloer was goed gevuld! Heel erg bedankt hiervoor, wij hebben een super feest gehad!  

      
  Corné & Ellis Huisman
 • Onze eerste kennismaking met Psound was via de website. De professionele uitstraling sprak ons direct aan en we hebben dan ook meteen een kennismakingsgesprek aangevraagd. Bij Patrick thuis werden wij zeer hartelijk ontvangen en hebben we een fijn gesprek gehad over wat er allemaal mogelijk was. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor de bruiloftshow, een fotograaf, Amanda, en een videograaf, Wouter. Hier hebben we geen seconde spijt van gehad. Wat een geweldige avond hebben wij gehad! De muziek, de lichten, de confetti,de bellenblaasmachine en de lasers hebben er voor gezorgd dat iedereen een topavond heeft gehad. We hebben dan ook veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten. Dankzij de geweldige foto's en videocompilatie kunnen we deze onvergetelijke avond nog vele malen herbeleven. Patrick, Amanda en Wouter, bedankt!   

      
  Gerben van de Velde
 • Super feest geworden mede dankzij de muziek! Geweldig alle gevraagde nummers werden gevonden en gedraaid, Thanks!  

      
  Lucas Poort
 • Super gaaf avondfeest op onze bruiloft gehad! Patrick heeft er voor gezorgd dat wij met een kleine groep mensen (45 personen) een knalfeest hebben gehad! Geweldig! Heel erg bedankt!  

      
  Geerdes
 • We hebben echt een top kerst gehad dankzij Psound. Een avond om nooit meer te vergeten. Zeker een aanrader.  

      
  Marc
 • Laurens heeft als DJ er voor gezorgd dat onze prachtige trouwdag met een fantastisch feest is geëindigd. Alles was super geregeld en er werd flexibel ingegaan op onze wensen. Dankzij Laurens en Rick hebben we een onvergetelijke avond gehad!!! Dankjulliewel!         

  Yannick en Stefanie Suter

Plan.uw.eigen.feest

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc