Filmopnames Fort Sint Gertrudis

 In inspiratie

Filmopnames Fort Sint Gertrudis

 Op Donderdag 12 November 2020 zijn wij voor de nieuwe eigenaar van Fort Sint Getrudis, afgereisd naar Geertruidenberg. In dit oude klooster zijn verschillende zalen met een ouderwetse, industriele maar ook moderne looks. Fort Sint Gertrudis bestaat uit 7 verschillende zalen die zeer geschikt zijn om de mooiste dag van je leven in te beleven. Voor het maken van nieuw promotie materiaal, waren wij uitgenodigd om een handje te helpen met de apparatuur van PSound.

Silver DJ show met verlichte dansvloer, love letters, confetti kanonnen en LED spots.

Wij zijn met een volle bus en aanhanger van Etten-Leur naar Geertuidenberg gereden. Precies voldoende om de nodige spullen mee te nemen. De spullen die we allemaal bijhadden waren : Een DJ booth, een aantal trussen, een sterrendoek, 2 aircones, 2 fourbarren, de LOVE letters, de verlichtte dansvloer, confetti set en een aantal accu LED spots. In het bijgebouwtje van het fort, ‘het Cachot ‘ hadden wij ook nog een aantal spullen staan: het witte DJ meubel met TV, een hazer rookmachine, 4 witte zuilen met daarop LED movingheads

In de grote zaal stond het neutrale DJ meubel, met daarachter een sterrendoek bevestigd aan de trussen. Op de trussen zaten ook 2 fourbarren, die voor het blauw paarse lichteffect zorgden. Naast het dj booth, stond aan elke kant een inflatable aircone. De aircones zorgen voor een leuk effect en de truss erachter was niet meer zichtbaar. In de hoek van de zaal hebben wij de verlichtte houten LOVE letters geplaatst, met daarachter aantal led spots in een paarse kleur. Ook naast de deuren en op verschillende plekken voor de muur zijn led spots geplaatst. Deze gaven een sfeervol effect aan de zaal. Voor het podium hadden wij de verlichte dansvloer weggelegd. Hierop waren verschillende pixel lichteffecten te zien en er kon flink op gedanst worden.

Wit DJ meubel met TV, LED spots, movingheads op zuil, hazer rookmachine in kleine zaal

In een ander deel van Fort Sint Gertrudis. Het Cachot genoemd, werd ook een promofilmpje gemaakt met materiaal van Psound. Hier hadden wij ons nieuwe Witte DJ meubel met TV staan. Met weer een aantal accu LED spots de zaal wat sfeervoller  gemaakt. Aan beide kanten naast het dj meubel stonden 2 zuilen, met daarop de LED movingheads. Om het volledige effect uit de movingheads te halen hadden wij ook een hazer rookmachine geplaatst, zo werden de stralen en patronen van de movingheads goed zichtbaar.

Tijdens het filmen kwam de ‘gastvrouw’ in de grote zaal vanaf de linkedeur de zaal inlopen. Hier zag je gelijk de LOVE letters en LED spots op de achtergrond. Even later liep ze de verlichte dansvloer op, die voor de dj booth lag. Om het spectaculair af te sluiten hebben wij ook 2 magicFX powershot confetti kanonnen gebruikt. Hierin zaten zowel gouden en zilveren slierten en snippers confetti in.

De video is goed gelukt en alles stond er mooi op. De uiteindelijke video kunt u hier bekijken:
……..

Previous
Next

Recent Posts
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc