Bruiloft in Roosendaal.

Bruiloft DJ in Roosendaal

Als jullie gaan trouwen, moet jullie dag natuurlijk perfect zijn. Dat begint bij de ceremonie en eindigt bij het huwelijksfeest. Wij van Psound weten precies hoe we voor een spetterend huwelijksfeest moeten zorgen. Wij hebben jarenlange ervaring in het verzorgen van trouwfeesten en weten dan ook precies hoe we een feest omtoveren tot een feest dat perfect bij jullie past. Zo kunnen we jullie volledig ontzorgen en hoeven jullie alleen nog maar te zorgen dat jullie optimaal van het feest genieten.

Een echt feestje met onze bruiloft DJ in Roosendaal

Wanneer jullie Psound inschakelen voor het organiseren van jullie trouwfeest, hoeven jullie je nergens meer zorgen over te maken. Wij nemen jullie namelijk alles uit handen. Natuurlijk houden we daarbij rekening met jullie muzieksmaak en jullie wensen. Zo stellen we aan de hand van jullie favoriete nummers een uitgebreide playlist samen. Op het feest zelf zorgen we voor voldoende verzoekkaartjes, zodat gasten ook zelf muziek aan kunnen vragen. Op die manier zorgen we ervoor dat jullie een spetterend feest te wachten staat.

DJ show totaalleverancier

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Jullie wensen staan centraal

Hoe gaan wij te werk?

Natuurlijk gaan we niet zomaar aan het werk. Voordat we beginnen met het plannen van jullie trouwfeest, gaan we eerst uitgebreid met jullie in gesprek. We bespreken onze verschillende thema’s met jullie en gaan na hoe jullie de avond voor je zien. Daarbij bespreken we jullie muzieksmaak, aan de hand daarvan maken wij een geweldige playlist voor op jullie feest. Tijdens het organiseren van jullie feest, zorgen we er natuurlijk ook voor dat we regelmatig contact hebben met jullie, zo blijven jullie goed op de hoogte van de ontwikkelingen van jullie feest.

De Raedtskelder

De Raedtskelder is de perfecte plek voor een onvergetelijk trouwfeest. Hier kunnen jullie elk moment van jullie huwelijk vieren, van de receptie, tot een diner, of een feestavond. Het personeel van De Raedtskelder is vriendelijk en denkt enthousiast met jullie mee en daarbij is het eten heerlijk op deze locatie. De Raedtskelder is een geweldige locatie voor het trouwfeest ‘s avonds!

Wat zijn de opties voor een trouwfeest in Roosendaal?

Wanneer jullie Psound inschakelen voor het organiseren van jullie trouwfeest in Roosendaal, zijn er behoorlijk wat opties waar jullie uit kunnen kiezen. Zo kunnen jullie naast de verschillende thema’s ook kiezen uit verschillende accessoires, lasers, confetti, vuurwerk fonteinen, een verlichte dansvloer, een leuke photobooth en rookmachines. Met al deze opties kunnen we heel jullie feest personaliseren en op maat maken, zodat de avond echt van jullie is!

Neem contact op met onze bruiloft DJ in Roosendaal!

Zijn jullie op zoek naar een bruiloft DJ in Roosendaal die zorgt voor een echt knalfeest? Dan kunnen jullie zeker bij Psound terecht! Wij hebben al meer dan 12 jaar evaring in het organiseren van trouwfeesten en weten dan ook precies hoe we voor een onvergetelijke avond moeten zorgen. Hebben jullie nog vragen, of willen jullie eens weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan eens contact met ons op.

Bekijk meer impressies

Dit vonden zij van hun bruiloftsfeest

  • DJ Dennis heeft het feest op onze bruiloft verzorgd! Het was helemaal top , een groot dansfeest is het geworden en niets dan lof van onze gasten! Zeker een aanrader! En ons volgende feestje vragen we Psound zeker weer! Aan al onze wensen is voldaan ook de mix voor onze openingsdans en goede afspraken met Patrick! Mannen bedankt!!  

        
    Robbert en Gwenny
  • Wij hebben een super vet trouwfeest gehad!! We zijn om half 10 gestart met de openingsdans en vanaf die tijd heeft de vloer niet meer leeg gestaan , echt mede door de goede muziek die gedraaid werd!! BEDANKT PIERRE!!!! Iedereen heeft het er nog over dat de dj er echt een knalfeest van gemaakt heeft !!!  

        
    Jeffrey en Shirley Verweij

Vrijblijvende offerte ontvangen?

Stap 1: Kies de show

Brons DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Gold DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
Diamond DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Industrial DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)

Ook hebben we de volgende shows

Apres ski DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1830,28 (excl. BTW) 1995,00 (incl. BTW)
Carnaval DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
779,82 (excl. BTW) 850,00 (incl. BTW)
Kerst DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1009,17 (excl. BTW) 1100,00 (incl. BTW)
Schoolfeest DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
917,43 (excl. BTW) 1000,00 (incl. BTW)
Vintage DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1376,15 (excl. BTW) 1500,00 (incl. BTW)
White DJ show incl. DJ gedurende 5 uur
1284,40 (excl. BTW) 1400,00 (incl. BTW)

Controleer.of.jullie.datum.nog.

beschikbaar.is

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc