Drive-in show.

Drive-in show

wij verzorgen uw drive-in show

Bij Psound bent u aan het juiste adres voor een originele drive-in show die uw feest of evenement onvergetelijk maakt! Een feest valt of staat vaak met de muziek en de beleving er omheen, dus het is erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Of u nu op zoek bent naar een drive-in show voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of themafeest – bij Psound kan het allemaal!

Een drive-in show boeken voor uw feest

Wilt u dus een drive-in show boeken voor uw feest, dan bent u bij Psound aan het juiste adres. We bespreken graag uw wensen en eisen, zodat we een drive-in show weg kunnen zetten die helemaal naar wens is. Welke muziek u graag wil, wat voor licht en welke stijl u graag wil, bespreken we dan allemaal met u. Niets is onmogelijk!

Huwelijksfeest

Een spetterend huwelijksfeest, al jullie vrienden en familie om jullie heen op een volle dansvloer en de DJ die de perfecte muziekmix draait! Voor een feest zonder zorgen huren jullie bij Psound de drive-in show. Jullie wensen staan bij ons centraal en wij zorgen voor een onvergetelijke avond!

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest met de juiste uitstraling, de kleuren van de het logo die terugkomen in de lichtshow, de DJ die muziek draait voor jong en oud en veel gezelligheid onder collega’s op de dansvloer. Wij bespreken graag uw wensen om de juiste boodschap over te brengen.

Verjaardag

Je bent maar 1x per jaar jarig en daar hoort natuurlijk een goed feest bij. Om meer dan een goed feest te krijgen, boek je bij Psound onze verjaardags drive-in show. Compleet met licht, geluid en allround DJ. Met onze verjaardags drive-in show wil jij elke dag jarig zijn!

Thema shows

Speciaal voor de thema avonden is het mogelijk om één van onze themashows te boeken. Zo is het mogelijk om onze, oktoberfeest, vintage, apres ski of luxe witte show te huren. Niet alleen de uitstraling van de drive-in show is aangepast in het thema, maar ook de DJ komt gepast gekleed.

Controleer.of.jullie.datum.nog.
beschikbaar.is.

Facebook

6 dagen geleden

Verzoeknummers zijn onze favoriete liedjes op feestjes! 🎶 Helaas kunnen we deze momenteel even niet meer voor jullie draaien. Maar als jij een verzoekje zou mogen aanvragen voor een speciaal iemand in deze tijd, voor wie zou dat dan zijn? 🎧 Tag diegene in de comments met jouw verzoeknummertje en laat weten dat je aan haar/hem denkt! 💖 ... Lees meerLees minder

Contact

Psound, sound & light

keurmerktrouwen_rozergb_groot
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
BEL ME NU
+
Bel mij!