Drive-in show.

Drive-in show

wij verzorgen uw drive-in show

Bij Psound bent u aan het juiste adres voor een originele drive-in show die uw feest of evenement onvergetelijk maakt! Een feest valt of staat vaak met de muziek en de beleving eromheen, dus het is erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. Of u nu op zoek bent naar een drive-in show voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of themafeest – bij Psound kan het allemaal! 

Een drive-in show in Breda huren voor uw feest

De drive-in shows in Breda van Psound kunnen ingehuurd worden voor ieder feest. Gaat u bijvoorbeeld trouwen, dan zorgen wij voor een passende drive-in show die op al uw wensen aansluit. Een DJ show nodig voor een onvergetelijk bedrijfsfeest om alle collega’s te bedanken voor hun harde werk? Wij staan voor u klaar. Of wilt u dit jaar uw verjaardag eens echt goed vieren? Ook dan huurt u een drive-in show van Psound in. Daarnaast kunt u bij ons ook nog kiezen uit verschillende themashows, waarbij we de beleving compleet maken.

Huwelijksfeest

Een spetterend huwelijksfeest, al jullie vrienden en familie om jullie heen op een volle dansvloer en de DJ die de perfecte muziekmix draait! Voor een feest zonder zorgen huren jullie bij Psound de drive-in show. Jullie wensen staan bij ons centraal en wij zorgen voor een onvergetelijke avond!

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest met de juiste uitstraling, de kleuren van de het logo die terugkomen in de lichtshow, de DJ die muziek draait voor jong en oud en veel gezelligheid onder collega’s op de dansvloer. Wij bespreken graag uw wensen om de juiste boodschap over te brengen.

Verjaardag

Je bent maar 1x per jaar jarig en daar hoort natuurlijk een goed feest bij. Om meer dan een goed feest te krijgen, boek je bij Psound onze verjaardags drive-in show. Compleet met licht, geluid en allround DJ. Met onze verjaardags drive-in show wil jij elke dag jarig zijn!

Al uw wensen worden werkelijkheid bij een DJ show van Psound

Wij nemen alles mee wat er nodig is; geluid, licht, apparatuur en een DJ die er een echt feestje van weet te maken. U hoeft hier op de avond zelf helemaal niet meer naar om te kijken, maar dat betekent niet dat u uw wensen niet door kan geven! U stelt uw eigen feest samen, samen met ons gespecialiseerde team. Zo zorgen we ervoor dat er geen muziek gedraaid wordt die u echt niet wil horen, en kunt u duidelijk aangeven wat voor muziek u graag wil dat er gedraaid wordt. Zijn er verzoekjes op bepaalde momenten van de avond, bijvoorbeeld voor een speciale dans of een optreden? Dan is dat ook altijd mogelijk! Daarnaast bespreken we graag met u wat voor sfeer u wenst. Een receptie waarbij later op de avond gedanst mag worden? Of een feest dat vanaf het begin af aan al losbarst? Wij verwerken uw wensen graag in onze drive-in show, zodat het een geslaagd feest wordt!

mac_7001
confetti-met-rode-drukknop-huren-bruiloft-sed-sgravenmoer
3

De juiste muziek voor uw drive-in show

De muziek zet de sfeer en maakt of breekt de avond. Wij willen daarom graag de muziek goed met u bespreken, en u natuurlijk ook adviseren zodat we er samen voor zorgen dat het een geslaagde avond wordt! Wilt u de avond bijvoorbeeld wat rustiger beginnen of wordt het een avond vol meezingers? Houdt u totaal niet van een bepaald muziekgenre? Dan houden we daar rekening mee. Mogen gasten verzoekjes aanvragen of niet? Alles wordt besproken!

Waarom kiezen voor Psound?

Bij Psound profiteert u altijd van maatwerk. We zorgen er samen voor dat de drive-in show helemaal naar wens wordt! Daarnaast ervaart u een complete service bij Psound. Wij zorgen niet alleen voor de DJ en de muziek, maar ook voor een DJ booth die helemaal in stijl van het feest is. We nemen alle benodigde apparatuur mee voor licht en geluid, zodat u daar ook geen ander bedrijf voor hoeft in te huren en in één keer klaar bent! Daarnaast stemmen we ook graag af met de feestlocatie wat de mogelijkheden zijn en hoe de ruimte eruit ziet, zodat we weten hoe we onze apparatuur kunnen wegzetten. Ook zorgen we altijd voor een back-up DJ. Mocht uw DJ onverhoopt ziek worden, dan kan het feest altijd nog doorgaan! Ook kunt u bij ons kiezen voor verschillende extra’s, zoals een verlichte dansvloer, een photobooth of extra apparatuur.

EEN VERJAARDAGSFEEST ORGANISEREN

Elk feestje is bijzonder en geen één feest is hetzelfde. Ongeacht welke leeftijd er gevierd wordt, het boeken van een DJ voor je verjaardagsfeest is dé perfecte keus voor een onvergetelijke verjaardag. Voorafgaand aan het feest heb je persoonlijk contact met onze allround DJ. Jouw wensen zullen uitvoerig besproken worden en denken wij met je mee om jou een onvergetelijke avond te bezorgen. Tijdens het feest kunnen we daarbij voor verzoek kaartjes zorgen, zodat ook je gasten nummers aan kunnen vragen.

EEN DJ VOOR JE VERJAARDAGSFEEST INHUREN

Bij Psound is het erg makkelijk om een DJ voor je verjaardagsfeest te huren. Wij nemen alle muzikale zorgen uit handen waardoor jij je volledig kunt richten op het vieren van je verjaardag en het beleven van een geweldig feest! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wilt u graag een drive-in show van Psound inhuren? 

Wilt u graag een spetterend feest, dan huurt u een drive-in show van Psound in! Wij zorgen er graag samen met u voor dat het een feest wordt om nooit te vergeten. Neem contact met ons op en dan maken we graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek, waarin we graag horen wat we voor u kunnen betekenen en u adviseren en zo samen uw drive-in show samenstellen! Ook bespreken we met u de drive-in show prijzen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Controleer.of.jullie.datum.nog.
beschikbaar.is.

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc