Dat kleine ding dat uw feest helemaal compleet maakt; special effects. Het is dat extraatje voor elk feest dat alles net een beetje beter maakt. Om de X-factor toe te voegen aan uw feest hebben wij van PSound een grote verscheidenheid aan special effects in een groot assortiment. Voor ieder budget geschikt! Denk bijvoorbeeld aan blacklights, bellenblaasmachines, confetti kanonnen, lasers of een vuurwerkfontein.

Showing all 26 results

Special effects huren

Bij PSound kunt u de beste special effects huren voor uw feest. Wij hebben veel verschillende spullen waarmee u net dat extra tintje aan u feest kunt geven. Onze party effects zijn allemaal te huren voor een scherpe prijs en van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw feest de perfecte finishing touch krijgt!

Blacklight

Door middel van de blacklight tovert u ineens in een donkere party alle felle kleuren tevoorschijn. Door de blacklights vallen de felle kleuren ineens op. Dit is uiteraard van grote toegevoegde waarde op een neonparty of blacklight party. Samen met de lichtgevende bandjes is dat een uitstekende combinatie waarbij beide middelen elkaar versterken. 

Bellenblaasmachine 

Een bellenblaasmachine is een professionele machine die 1000 bellen per minuut blaast, de bellenblaasmachine is uitermate geschikt voor kinderfeestjes of de openingsdans van een bruiloft. Geen gedoe meer met kleine potjes bellenblaas. Professioneel en vlekvrij! 

Confettikanon 

Een confettikanon geeft uw feest een knalopening die men niet snel zal vergeten. U kunt de soort confetti zelf bepalen. Zo kan de vorm van de confetti worden gekozen zoals bijvoorbeeld hartjes of bankbiljetten. Maar ook de kleur kan worden gekozen. Denk aan zilver, goud of wit. Een confettikanon is van grote toegevoegde waarde op bijvoorbeeld bruiloften, carnaval, evenementen of officiële openingen. 

Laser 

De lasers die u huurt bij PSound zijn niet zomaar lasers, het zijn professionele lasers die onder andere animaties en teksten op een muur kunnen projecteren. Door het laten bewegen van die animaties of teksten verschijnen er mooie bewegende lijnen door de hele zaal. 

Door de laser(s) wordt de ervaring van uw feest of evenement veel intenser en zal men hier nog lang over doorpraten. De lasers zijn zelden zichtbaar als u geen rookmachine heeft, heeft u (zelf) geen rookmachine? Dat is geen probleem wij verhuren namelijk ook rookmachines en hazers. Voor maximaal effect adviseren wij echter wel een rookmachine boven de hazer. 

Rode drukknop 

Met onze rode drukknop kunt u zelf bepalen wanneer u uw confettikanon af laat gaan door middel van te drukken op de rode knop wanneer u dat wilt. Dat geeft een erg leuk effect op bijvoorbeeld een opening van een bruiloft of een opening van een officiële opening. 

Schuimmachine 

Onze schuimmachine spuit veel plezier in uw gelegenheid. De schuimmachine is goed toepasbaar bij bijvoorbeeld een examenstunt het hele schoolplein onderspuiten met schuim of u kunt het gebruiken voor een schuimparty, gezellig met z’n alle dansen in het schuim. 

Sneeuwmachine 

Is het thema van uw feest Après-Ski of Kerst? Dan kan een sneeuwmachine een leuke effect geven! Een sneeuwmachine blaast hele fijne vlokjes schuim die lijken op sneeuw in de ruimte. Het idee dat men dan in de sneeuw staat te dansen geeft een extra dimensie aan uw feest! 

Verlichte dansvloer 

Eén van de meest geboekte special effects is de verlichte dansvloer. Deze verlichte dansvloer is voorzien van ledverlichting en een schuine rand. De schuine rand is nodig omdat de dansvloer 3,5 centimeter hoog is. De schuine rand voorkomt dat men zal struikelen. Op de dansvloer kunnen dynamische patronen worden weergegeven. Dit houdt in dat de dansvloer niet alleen ledverlichting vlakken heeft maar ook patronen en andere figuurtjes op de vloer kan laten bewegen. Dit is dan ook een must-have bij een sweet sixteen of bij een huwelijksfeest. 

Vuurwerkfontein

De vuurwerkfontein die bij PSound wordt aangeboden is voorzien van koudvuur. Dat houdt in dat het vuur geen pijn doet mocht u in aanraking komen met de vuurwerkfontein. Daarnaast geeft de fontein geen rook af en het is niet brandgevaarlijk. De vuurwerkfontein is bestuurbaar per vierkante meter. Zo voeg je een extra element toe aan bij bijvoorbeeld oud & nieuw, festivals, bruiloften en/of openingen. 

Wij helpen u graag met het huren van de juiste party effects

Voor uw feest wilt u natuurlijk de perfecte finishing touch. Of dat nu in de vorm is van een paar flinke vuurwerkfonteinen, een schuimmachine of blacklights. Bij ons huurt u de beste party effects en wij helpen u dan ook graag met het vinden van de juiste show effects. U legt simpelweg aan ons voor waar u naar op zoek bent, of welke sfeer u neer wilt zetten en wij helpen u met het inschakelen van de beste effects.

Neem contact op om show effects te huren

Goed, wilt u dus special effects huren voor uw feest, dan kunt u gegarandeerd bij PSound terecht. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden voor party effects en hiermee kunt u uw feest helemaal af maken. Wilt u graag nog wat meer weten, of de mogelijkheden bespreken? Dat is natuurlijk geen probleem, neem gerust even contact met ons op.