Rookmachine huren, sneeuwkanon huren, schuimmachine huren of bellenblaasmachine huren

Bij PSound kunt u terecht als u een rookmachine wilt huren; of u nu een hazer wilt huren, een laaghangende rookmachine wilt huren of een mistmachine wilt huren – wij hebben het. U kunt bij ons ook terecht voor al uw andere effecten. Zo kunt u bij ons een sneeuwkanon huren of een schuimmachine huren of een bellenblaasmachine huren voor de leukste feesten!

Showing all 10 results

Roomachine huren of laaghangende rookmachine huren

Maakt u op uw feest of evenement gebruik van verlichting? Dan kan een rookmachine niet missen. Zo zult u de lasers, lichtstralen en de andere verlichting goed zien en voor een betere sfeer zorgen.  

Als u liever wat meer rook wilt, dan is een rookmachine huren de beste optie. Een rookmachine spuit een pluim rook in een keer. De rook die wordt uitgespoten is een wat zwaardere rook in vergelijking tot een hazer, die u ook bij ons kunt huren.

Wilt u liever een rookmachine huren die verticaal de lucht in spuit? Dan hebben we het over een verticale rookmachine en kunt u het beste een laaghangende roomachine huren of een low fog machine huren. Dit is ideaal voor evenementen en indien u geen vlammen mag gebruiken. Dlaaghangende rookmachine die u bij ons kunt huren, is voorzien van LED-verlichting dus kan de rook ook een andere kleur worden gegeven dan de standaard witte kleur. 

Hazer huren

Als u lichte rook wilt die geleidelijk wordt geproduceerd, dan kunt u het beste een hazer huren. Een hazer spuit net genoeg rook zodat je alle lichten goed en duidelijk kunt zien en mensen er geen last van hebben. Door een hazer te huren voorkomt u dikke rookpluimen en is geschikt voor zowel muzikale optredens als optredens in theaters. 

Een knalfeest geven door een sneeuwkanon te huren

Wilt u een gaaf feest geven? Denk er dan eens aan om een sneeuwkanon te huren. Hier komt kunstmatige sneeuw uit die u kunt gebruiken als extra effect tijdens shows of een ander optreden. Ook kunt u door een sneeuwkanon te huren uw feestlocatie voorzien van kunstsneeuw, als toffe decoratie. Of wat dacht u van een fotoshoot met kunstsneeuw? Bij PSound kunt u het beste sneeuwkanon huren.

Schuimparty geven? U kunt hier uw schuimmachine huren!

Een te gek feest geven waarbij u even terug naar de jaren 90 geblazen wordt? Geef een schuimparty! U kunt bij ons uw schuim party machine huren. Een schuimmachine huren kan ook een leuk idee zijn voor een kinderfeestje; de kinderen zullen heerlijk in het schuim kunnen spelen! Maak de tofste foto’s van het feest met de machine; uw schuimmachine huren doet u bij PSound altijd snel en voordelig.

Bellenblaasmachine huren

Gaat u binnenkort een fotoshoot doen of een feestje geven? Heeft u er dan wel eens aan gedacht om een bellenblaasmachine te huren? Door een bellenblaasmachine te huren, kunt u spelen met geweldig effecten voor uw foto. Ook is het een leuke toevoeging voor een (kinder)feest of voor uw optreden. Bij PSound kunt u al vanaf 48,40 euro een bellenblaasmachine huren voor uw optreden, feest, bruiloft of fotoshoot!