Showing all 5 results

Wanneer u echt een goed feest wilt geven, is goede muziek natuurlijk onmisbaar. Met een mengpaneel kunt u de muziek waar u het meest van houd op een professionele manier afspelen en zo een geweldige sfeer creëren. Dit is dan ook hét recept voor een topfeest. U kunt voor een scherpe prijs een mengpaneel huren bij Psound.

Een dj mixer huren voor een goed feest

Wilt u graag een dj mixer huren, dan hebt u bij Psound de keuze uit verschillende mengpanelen. De mengpanelen gaan van simpel naar wat uitgebreider en wij hebben dan ook altijd een mengpaneel dat perfect bij uw feestje past. Weet u nog niet helemaal welk mengpaneel u het beste kunt huren? Aarzel dan niet om het even bij ons na te vragen, wij vertellen u graag alles over al onze apparatuur.

Bij Psound een mengpaneel huren

Als u bij ons een mengpaneel huurt, weet u zeker dat het mengpaneel van hoge kwaliteit is. Met onze mengpanelen kunt u een écht feestje geven en genieten van een topavond. Wilt u nog extra accessoires huren om uw feest nog wat meer sfeer te geven? Ook dat kan natuurlijk. Bij Psound kunt u ook een confettikanon, een verlichte dansvloer, een Vespa photobooth, een laser, een vuurwerkfontein of een rookmachine huren. Daarbij hebben wij natuurlijk ook de juiste verlichting. Zo hebt u echt alles om van uw feest een geweldig feest te maken.

Neem contact op om een mengpaneel te huren

Wilt u graag een mengpaneel huren, dan bent u bij Psound aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk verschillende dj mixers huren. Daarbij kunt u ons natuurlijk ook als dj inhuren. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op, we vertellen u er graag alles over!

Mengpaneel huren Etten-Leur

Op zoek naar een kwalitatief goed mengpaneel voor Dj’s, band, live optredens, toespraken of presentaties?
Psound werkt met de volgende kwaliteitsmerken mixers zoals Pioneer, Behringer, Allen & Heat

Dj mixer huren Etten-Leur

Op een Dj mixer kan je 4 multi-spelers aansluiten, twee microfoons of bijvoorbeeld een aux aansluiting
Er zijn ook de nodige effecten op te vinden zoals bijvoorbeeld echo, flanger, delay en filter

Pioneer mixer huren Etten-Leur

De veelzijdige 4 kanaals dj mixer van Pioneer is de wereldstandaard, zo vind de Dj gemakkelijk zijn weg op de mixer.

Pa mixer huren Etten-Leur

Op de PA mixers van Behringer en Allen & Heath zijn 4 tot 8 microfoon ingangen te vinden, een equalizer en de nodige effecten zoals galm, reverb, echo etc zo zorg je dat jouw show of presentatie altijd goed klinkt.