Showing all 30 results

Wat is goede muziek zonder een goede geluidsinstallatie? Bij Psound weten we als geen ander dat kwalitatieve apparatuur noodzakelijk is, om luisteraars de beste muziekervaring te geven. Het maakt niet uit of je dj bent en voor een dag of avond geluidsapparatuur wilt huren, of dat je zelf een evenement organiseert waarvoor je geluidsapparatuur nodig hebt. Bij Psound kun je alle soorten geluidsapparatuur huren.

Geluidsapparatuur huren voor het beste geluid bij Psound.nl

Een mooie speakerset voor haarscherp geluid, een versterker of subwoofer om de lage tonen en bas goed door te laten dringen op jouw feestje of een platenspeler om vinyl platen mee af te spelen. Bij Psound weten we wat er nodig is om de beste geluidservaring te creëren en wij hebben daarvoor geluidsmateriaal om te huren van de hoogste kwaliteit. Heb je geen tijd of zin om zelf een audio-installatie te huren? Bij Psound kun je vrijwel iedere soort geluidsapparatuur voor geweldig geluid huren voor een scherpe prijs.

Audio-apparatuur huren

Heb je voor een dag een koptelefoon, luidspreker, mengpaneel of ander geluidsmateriaal nodig? Bij Psound vind je meerdere soorten audioapparatuur voor audioverhuur. Je kunt bij ons de volgende soorten geluidsapparatuur huren:

  • Koptelefoons
  • Microfoons
  • Speakers
  • CD-spelers
  • Versterkers
  • Video-apparatuur
  • Geluidssets (2, 3, 4 of 6 boxen)
  • Mengpanelen (e.a. dj-apparatuur)

Audioverhuur voor de beste geluidsapparatuur

Kwalitatieve audio-apparatuur doet een hoop voor jouw feestje of dj-set! Door te kiezen voor audioverhuur hoef je niet zelf alle apparatuur los aan te schaffen, maar kun je gewoon geluid huren wat je nodig hebt. Dit scheelt jou tijd en kosten en je hebt de apparatuur bovendien snel in huis. Je kunt ook jouw audio-apparatuur ruim van tevoren reserveren, zodat je zeker weet dat je op de benodigde datum alles in huis hebt.

Geluid huren doe je snel en voordelig bij Psound!

Heb jij interesse in het huren van geluidsmateriaal, audioapparatuur en daarbij behorende spullen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons voor een prijsindicatie en levertijd. Al onze audio- en geluidsapparatuur is van hoogstaande kwaliteit en vrijwel altijd op korte termijn leverbaar. Heb je advies nodig over de verschillende soorten geluidsapparatuur en welke geschikt zijn voor jouw feestje of evenement? Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste geluidsapparatuur voor jouw event hebt. Onze geluiddapparatuur is zowel geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten als après ski-feestjes Je kunt ons bellen en mailen of ons contactformulier invullen voor persoonlijk advies of een offerte.