Beeld

TV scherm

Beamer

Accessoires

Beamer of TV scherm huren 

Op het moment dat u een presentatie, beurs of voorstelling heeft kan het handig zijn om een scherm beschikbaar te hebben. De aanschaf van een scherm of beamer is vaak duur of onnodig voor die enkele keren dat u ze nodig heeft. Daarom kunt u bij PSound schermen huren zoals TV-schermenpresentatieschermen, beamers of projectieschermen

Op het moment dat u een scherm of beamer huurt ontvangt u “state of the art” professionele beamers en TV, presentatie- en projectieschermen inclusief alle bekabeling makkelijk en snelDenk hierbij aan: 

Een short throw beamer hoeft maar (maximaal) 1 meter van het scherm te staan hierdoor heeft u geen overlast van lange kabels. 

Een presentatie klikker (ook wel presenter genoemd) behoort ook tot één van de producten die u bij ons kunt huren. Deze presenter/presentatie klikker dient als een afstandsbediening voor uw presentatie en beschikt ook over een ingebouwde laser pointer zodat u zaken kunt aanwijzen op uw presentatie- en/of projectiescherm.  

De TV schermen die wij aanbieden zijn 46 inch / 117 cm (diagonaal) groot en zijn zowel voorzien van Full HD en bevatten de LED technologie. Deze LED TV schermen zijn uitermate geschikt om video’s, presentaties of demonstraties op te geven. Let wel op! Huurt u een TV scherm in combinatie met een presentatie klikker, wees er dan bewust van dat de ingebouwde laser pointer nooit een TV-scherm werkt. 

Kiest u ervoor om een beamer te huren? Dan heeft u hiervoor óf een witte muur voor nodig om uw projectie te laten zien. Is die niet aanwezig? Dan kunt u ervoor kiezen om een beamerscherm te huren. Het beamerscherm is te huren bij PSound is 1,8 m x 1 m (180 cm x 100 cm). 

Uiteraard kunt u ook bij PSound terecht voor de benodigde bekabeling. Bij de producten die u huurt is de standaard bekabeling inbegrepen, maar heeft u (extra) kabelsverloopjessplitters of converters nodig? Dan zijn deze ook los te huren. 

Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
X

Titel

Image
Desc