Op het moment dat u een presentatie, beurs of voorstelling heeft kan het handig zijn om een scherm beschikbaar te hebben. De aanschaf van een scherm of beamer is vaak duur of onnodig voor die enkele keren dat u ze nodig heeft. Daarom kunt u bij PSound schermen huren zoals TV-schermen, presentatieschermen, beamers of projectieschermen.

Showing all 16 results

Presentatiebenodigdheden huren bij Psound

Wij van Psound hebben materiaal van hoge kwaliteit voor verschillende doeleinden. Zo kunt u bij ons geluidsmateriaal en lichten voor een feest huren, maar hebben wij ook de beste materialen voor een presentatie. Al onze presentatieapparatuur en beeldapparatuur zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te bedienen. Dankzij deze presentatieapparatuur en beeldapparatuur weet u dan ook zeker dat uw presentatie er goed en professioneel uit komt te zien. Bij ons kunt u alle presentatiebenodigdheden huren, zodat u zeker weet dat u presentatie een echt succes wordt.

Beamer of TV scherm: het beste presentatie materiaal huren

Als u presentatieapparatuur huurt, ontvangt u “state of the art” professionele beamers en TV, presentatie- en projectieschermen inclusief alle bekabeling makkelijk en snel. Denk hierbij aan: 

  • Short throw beamer
  • Presentatieklikker
  • TV-schermen
  • Presentatie- en projectieschermen

Een short throw beamer hoeft maar (maximaal) 1 meter van het scherm te staan hierdoor heeft u geen overlast van lange kabels. 

Presentatiebenodigdheden huren

Heeft u een belangrijke presentatie, dan moet u misschien presentatie materiaal huren. Het liefst huurt u dan natuurlijk presentatieapparatuur van hoge kwaliteit. Dat kan bij Psound. Een presentatie klikker (ook wel presenter genoemd) behoort ook tot één van de presentatiebenodigdheden en is één van de producten die u bij ons kunt huren. Deze presenter/presentatie klikker dient als een afstandsbediening voor uw presentatie en beschikt ook over een ingebouwde laser pointer zodat u zaken kunt aanwijzen op uw presentatie- en/of projectiescherm.  

Beeldapparatuur huren

De TV schermen die wij aanbieden zijn 46 inch / 117 cm (diagonaal) groot en zijn zowel voorzien van Full HD en bevatten de LED technologie. Deze LED TV schermen zijn uitermate geschikt om video’s, presentaties of demonstraties op te geven. Let wel op! Huurt u een TV scherm in combinatie met een presentatie klikker, wees er dan bewust van dat de ingebouwde laser pointer nooit een TV-scherm werkt. 

Kiest u ervoor om een beamer te huren? Dan heeft u hiervoor óf een witte muur voor nodig om uw projectie te laten zien. Is die niet aanwezig? Dan kunt u ervoor kiezen om een beamerscherm te huren. Het beamerscherm is te huren bij PSound is 1,8 m x 1 m (180 cm x 100 cm). 

Presentatieapparatuur huren

Uiteraard kunt u ook bij PSound terecht voor de benodigde bekabeling. Als u besluit presentatie materiaal te huren, is de standaard bekabeling inbegrepen, maar heeft u (extra) kabels, verloopjes, splitters of converters nodig? Dan zijn deze ook los te huren. Wanneer u graag presentatie materiaal wilt huren bij PSound, maar u eerst nog wat vragen hebt, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.