Pioneer CDJ 2000 Multimedia speler

50.00 (excl. BTW)
60.50 (incl. BTW)

  Professionele multimedia speler
  Clubstandaard onder de dj’s
  Erg betrouwbaar en functioneel

SKU: 504 Category:

Beschrijving

Pioneer CDJ 2000 huren

Wilt u de  Pioneer CDJ 2000 huren? De Pioneer CDJ 2000 of ook wel multimedia speler genoemd is een gerenommeerd product van Pioneer. Al jaren is de CDJ 2000 de clubstandaard in kroegen en discotheken, elke professionele DJ kan op deze spelers zorgeloos draaien. De Pioneer CDJ 2000 is zo geliefd omdat het een degelijk apparaat is, waarop men kan vertrouwen, veel functies heeft en redelijk eenvoudig in gebruik is. Heeft u geen DJ apparatuur voorhanden, dan is de Pioneer CDJ 2000 huren de uitkomst waar elke DJ blij van wordt.

Multimedia speler huren

De CDJ2000 is een veelzijdige multimedia speler, maar wat is een multimedia speler? Deze speler werkt met cd, usb, harde schijf, sd kaart of digitaal met het programma RekordBox van Pioneer zelf. De CDJ2000 is zeer populair en gewild in de dj wereld, en daarom in bijna elke club, disco en kroeg te vinden! De CDJ kan aan andere CDJ’s gelinkt worden door middel van een data/utp kabel. Ook is het mogelijk om meerdere Multimedia spelers te huren en deze aan elkaar te linken, dit wordt gedaan door  een UTP splitter en UTP kabels.

Pioneer DJ cd speler huren

De Pioneer CDJ2000 is los te huren maar ook als DJ set te huren. De set bestaat dan uit 1 mengpaneel, de DJM 800 of DJM 900, en 2 CDJ2000 spelers. De professionele en bekende dj’s gebruiken vaak 3 of meer spelers. De DJ vind het vaak fijn om op juiste hoogte te werken, zodat hij of zij niet de hele avond met een gebogen rug staat, daarom raden we aan om een DJ booth/DJ meubel erbij te huren. Hierdoor krijgt het feest veel meer uitstraling en kan de DJ zonder te klagen de beste set draaien.