Pioneer DJM 800 DJ Mixer

45.00 (excl. BTW)
54.45 (incl. BTW)

Professionele DJ mixer
4 kanaals digitale mixer
Veel effecten

Beschrijving

Pioneer DJM 800 huren

Bent u op zoek naar een professioneel mengpaneel of ook wel DJ mixer genoemd?  Dan is de Pioneer DJM 800 huren een zeer geschikte keuze. De DJM 800 is nog steeds de standaard in veel discotheken, kroegen en drive-in shows en staat vaak op de rider van DJ’s!

Dj mixer huren

De Pioneer DJM 800 mixer is een zeer geliefd mengpaneel. Hij heeft 4 kanalen, dus is geschikt om tot 4 multimedia spelers op aan te sluiten. Er zitten ook veel bruikbare effecten op zoals: Filter, sweep en crush.  Met deze DJ mixer kan de DJ zijn creativiteit kwijt en de muziek weer net anders laten klinken door het toepassen van effecten. Ook zijn er 2 microfoon aansluitingen op het mengpaneel voorzien, 1x XLR en 1x Jack, veel DJ’s gebruiken een microfoon tijdens het draaien, vraag dit altijd na bij de DJ. Wilt u een DJ mixer huren? Dan is er keuze uit de DJM800 of Pioneer DJM900 of u kiest voor een complete Pioneer controller, waarbij de DJ mixer en de spelers 1 geheel vormen.

DJM 800 mengpaneel huren

Het Pioneer DJM 800 mengpaneel is los te huren, maar ook als Pioneer DJ set. De set bevat 1 DJM800, samen met 2 Pioneer CDJ-2000 multimedia spelers. Om het af te maken kunt u er ook nog een DJ booth of DJ meubel bij huren, zodat uw DJ op juiste hoogte kan draaien. Dit geeft het aanzien van de DJ meer uitstraling.