Pioneer XDJ-XZ Controller

100.00 (excl. BTW)
121.00 (incl. BTW)

Nieuwste Pioneer DJ controller
Elke DJ kan ermee draaien
Compact met veel functies

Category:

Beschrijving

Pioneer XDJ-XZ huren

De nieuwe Pioneer XDJ-XZ is de nieuwste DJ controller van Pioneer. DE XDJ-XZ is een krachtige alles in 1 DJ controller of ook wel DJ set genoemd, die zowel thuis of in de club of kroeg te gebruiken is, omdat alle knoppen onder je vingertoppen zitten zoals je gewend bent van Pioneer. De XDJ-XZ heeft dezelfde look & feel als een DJ set met 2x CDJ2000 nexus2 met DJM900 nexus. De Pioneer XDJ-XZ huren is daarmee de juiste keuze wanneer er de DJ geen andere apparatuur in zijn rider heeft staan. Tip: vraag altijd naar de rider (apparatuurwensen) van de DJ.

Pioneer DJ Controller huren

Met deze Pioneer DJ controller kunt u zowel digitaal, als via laptop of via usb, uw muziek afspelen. Er zitten 3 usb-ingangen op en je sluit je laptop er eenvoudig op aan via usb of utp. De Pioneer controller kan  gebruikt worden met Rekordbox of met de ‘link export’ modus. De indeling is net als de clubstandaard zo ook de meeste functies. Er zitten 14 Beat FX en 6 sound Color FX knoppen op. Ook zit er een ‘ On jog’ display op waarmee je alle informatie over je nummer kunt zien.

DJ controller huren

De Pioneer XDJ-XZ is zeer gewild en geliefd in de DJ wereld, met name Drive-in show DJ’s zullen deze DJ controller huren omdat dit simpelweg een hele fijne en compacte DJ controller is die alle functies bevat die je nodig hebt. De echte bekende DJ’s op grote festivals zullen eerder de voorkeur geven aan een DJ set met losse spelers en een mengpaneel. Zie hier ook ons andere aanbod van losse Dj gear.