Pioneer DJ set; 2x CDJ2000 + DJM800

140.00 (excl. BTW)
169.40 (incl. BTW)

 Complete dj setup
Professionele apparatuur van Pioneer
Clubstandaard

SKU: 673 Category:

Beschrijving

Pioneer DJ set huren

Wilt u een complete Pioneer dj set huren voor uw feest? Onze Pioneer Dj set is een complete set, waar elke DJ blij van wordt. De Pioneer DJ set huren is eenvoudig omdat de set compleet in één flightcase zit, waarbij alle kabels al aangesloten zijn. Het enige wat u op locatie nog hoeft te doen is 2 kabels van de uitgang van de mixer aansluiten op de speakers. De flightcase past eenvoudig in elke auto, waardoor u de set makkelijk zelf af kunt halen.

Dj set huren

Deze professionele Pioneer DJ set bestaat uit:
2x de CDJ2000 CD spelers:  Met deze functionele en stevige multimedia speler van Pioneer kunt u van verschillende apparaten muziek afspelen.
1x de DJM800 mixer: Deze professionele 4-kanaals mixer van Pioneer, kunt u de muziek mixen van de CDJ2000’s, met de vele effecten en mogelijkheden!
Zowel de CDJ 2000 als de DJM 800 zijn zeer populair en geliefd in de DJ wereld en bijna in elke uitgaansgelegenheid te vinden.
U kunt ook losse apparatuur huren, zie daarvoor ons aanbod multimediaspelers en mengpanelen

DJ Booth huren

Sommige mensen noemen de DJ set ook wel eens de DJ booth, wij noemen echter de spelers i.c.m. het mengpaneel de DJ set en de DJ Booth is bij ons het meubel waar de DJ set op staat. U kunt bij ons ook een DJ booth huren, hierin hebben we verschillende maten en stijlen, van klein tot groot, zie daarvoor ons overzicht van DJ Booths/DJ meubels.