Bedrijfsfeesten.

DJ voor uw bedrijfsfeest

Uw bedrijfsfeest tot in de puntjes geregeld met de juiste uitstraling!

EEN BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN: DE JUISTE DJ

Organiseert u een bedrijfsborrel voor klanten of een personeelsfeest? Ook daarvoor bent u bij Psound aan het juiste adres. Met onze exclusieve drive-in shows zorgen wij ervoor dat het een geslaagd feest wordt. Onze ervaren drive-in show DJ’s weten precies de muziek te draaien die bij het thema of de sfeer past. Wij gaan met u in gesprek en luisteren naar uw wensen. Zo passen wij bijvoorbeeld de verlichting aan, aan uw bedrijfskleuren. Wilt u een feest waar lekker op gedanst wordt? Of liever een formeler feest? Wij regelen het voor u!

U heeft dus nergens omkijken naar en kunt u richten op andere belangrijke zaken. Wij hebben veel ervaring in de productiewereld en we kunnen u dan ook gerust stellen dat we een goede kijk op de invulling van het evenement hebben. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat Psound voor uw zakelijke evenementen kan betekenen.

All in prijzen

Persoonlijk contact

100% dansgarantie

Psound ontzorgt: meer dan alleen een DJ voor uw bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest organiseren kost veel tijd en het werk stapelt zich alleen maar op. Om u te ontzorgen en te laten focussen daar waar nodig, ontzorgen we u graag door het belangrijkste gedeelte van het feest uit handen te nemen. In een persoonlijk of telefonisch gesprek geeft u aan wat uw wensen en budget zijn en wij zullen u een maatwerk aanbieding doen waarbij aan al uw wensen gedacht is.

De beste DJ’s van Nederland

Uitgebreide wensenlijst

Scherpe all inclusive tarieven.

Wat kunt u verwachten op uw bedrijfsfeest?

Is uw datum nog beschikbaar?

Facebook

2 maanden geleden

Een mooie aftermovie van een gezellige styled shoot met onze vintage show.

Credits voor Ja wij willen trouwen voor de organisatie. Zoeken jullie nog een weddingplanner, dan zijn jullie hier aannhet juiste adres.
... Lees meerLees minder

Contact

Psound, sound & light

keurmerktrouwen_rozergb_groot
Contact

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
BEL ME NU
+
Bel mij!