Kasteel Dussen.

Kasteel Dussen

Bijzonder trouwen in Toscaanse sferen.

Kasteel Dussen

Trouwen in een kasteel: hoe romantisch klinkt dat? Geef elkaar het ja-woord in een prachtige kasteeltuin, vier het leven met vrienden en familie binnen de kasteelmuren en deel de nacht in een prachtige torenkamer. Je trouwt maar één keer en je trouwt zoals jij dat wilt. Ga je voor een Mediterrane bruiloft onder de zomerzon of smelt je bij een echte winterse bruiloft met sneeuwgarantie? Jullie droom kan werkelijkheid worden!

Kasteel Dussen is bij uitstek dé trouwlocatie op een centrale plek in de Rivierenbuurt in Brabant. Van de huwelijksceremonie tot een feestelijk diner en een droomfeest. Binnen onze kasteelmuren ben je aan het juiste adres. En overnachten? Dat kan in onze romantische bruidssuite. Wij vertellen je alles over de diverse mogelijkheden van trouwen bij Kasteel Dussen!

Een trouwfeest om nooit te vergeten!

Of je jouw huwelijksintrede nu van de kasteeldaken wilt schreeuwen of het juist graag bescheiden houdt in een kleinere besloten kring: een huwelijk is wel een feestje waard toch? Daarom bieden wij bij Kasteel Dussen ook mooie arrangementen voor een trouwfeest om nooit te vergeten. Vier het ja-woord en het leven met iedereen die je lief hebt in de open lucht of binnen de authentieke kasteelmuren. Van kleine vieringen tot grote feesten tot 150 personen. Bij Kasteel Dussen vier je jullie huwelijk in stijl.

Meer informatie via: +31 (0)416764646 of onzedag@kasteeldussen.nl

Flexibel bedrijf

All in prijzen

Meer dan 12 jaar ervaring

Ik.wil.deze.locatie.boeken

  Contact

  We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

  0
  X

  Titel

  Image
  Desc